Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Default Re: MacBook Air.. Apple

let the TS explain his side sad... I judge not one side only..

let's hear what the TS has to say sad...

bro busy jud kaau mga tao karon ug di rapud kana ge atiman pero gesabot na baya taka jud na ayala nalang ta kita mga 5pm ky ang owner jud busy pud kaau mao ng ako nalang naning kamot ug kuha didto para e meet nalang kita.. wala ko nangilad ug nanghambog mao ng gkuha nalang nako ang macbook didto sa owner para ako nalang ang makig meet.. but no worries ok rana layo sad kaau imo gusto mamet ta oi pero palihug ayaw lang daota ako account ok? kung ganahan ka makig meet dal on nako ni ron mo duty man ko padung ayala ug nitabang langko ug baligya ani dili ako ang owner..

thankz please keep this in mind nitabang rako ok??

Quote Originally Posted by garlic View Post
    I want to share my experience when I was about to buy the item.

Day 1:
    Sabot mi nga 3pm mi mgkita sa hiway
    Text ko at 2pm nga mgkita mi pero 5pm pa cya mi reply. BZ daw cya. Ugma at 3pm nlng daw mikita.
    (damn!)

Day 2:
    text ko sa buntag nga mgkita mi at 3pm - mi confirm ang seller.
    2pm, mi text ko kung daun mi ron - para sure.
    2:45 mi confirm cya after 5 texts and 3 calls.
    3:00 pm mi text ko nga SM nlng kay na closan ko sa bangko.
    3-4pm , walay reply from him. - cge ko ug texts ani nga time while padulong pero wala jud.
    pg abot nako sa SM 4:12 , mi text cya nga to lain daw ang ngdala then pa textson ko sa lain nga number

After 3 calls, mi tubag na jud tawn ang ngdala sa mac air. mao ni among conversation:

ako: bai, asa ka? naa ko SM.
    ang ngdala: naa ko Punta bai,
    ako: ha?, abi nako kita ta karon?
    ang ngdala: nghatud ko sa akong uyab ron , kita ta 5:30-6pm sa ayala!

BUTANGI! wala juy klaro! sa ayala na sab daw, if I know, i postpone na sab ni ig abot nako didto!

if mo palit mo ani nga item, pg expect nlng nga ing-ani nga treatment, not even an apology from them.
    kas2x lang ug load ug oras nako.

Respect tawn mo sa mga taw nga inyong na hasol!

upppppp!! para ma aware ang uban taw!

bro busy jud kaau mga tao karon ug di rapud kana ge atiman pero gesabot na baya taka jud na ayala nalang ta kita mga 5pm ky ang owner jud busy pud kaau mao ng ako nalang naning kamot ug kuha didto para e meet nalang kita.. wala ko nangilad ug nanghambog mao ng gkuha nalang nako ang macbook didto sa owner para ako nalang ang makig meet.. but no worries ok rana layo sad kaau imo gusto mamet ta oi pero palihug ayaw lang daota ako account ok? kung ganahan ka makig meet dal on nako ni ron mo duty man ko padung ayala ug nitabang langko ug baligya ani dili ako ang owner..

wa ko nangaylangan ug kwarta.. Helping a friend gani..
    Last edited by yudaz; 03-14-2012 at 08:00 PM.

Quote Originally Posted by CHi RiLo View Post
    oi, naunsa gd tawon na.....pastilannnnnnnnn dolor....LOL
    walay blema bro wala ra nagkasinabot sa owner..

Quote Originally Posted by princess View Post
    hahaha...mao ray seller nga ga yaya lang agi..importanti niya iya gf kisa iya baligya or sa gadala ato..
    importante jud ako GF xempre.. butang raman gud na ug di man ako nag baligya nitabang lang ko post mao bitaw gepsot nako ang number sa owner.... LoL

Quote Originally Posted by yudaz View Post

wala ka ng tigsabot nako oi! mi suggest ra ka nga 5pm mao nga nalain ko kay wala moy klaro. sharo wala jud ka g ingnan nga 3pm mi mg meet. at least mo sulti mo nga 5pm diay beforehand. dli kay, naa nako nghuwat, then ana lang ka nga 5pm nlng!
    ikaw sa akong side, opon pa ka.. mi adto jud ka sa SM para mgmeet then ingnon lang ka nga 5-6pm nlng?

wala ka ng tigsabot nako oi! mi suggest ra ka nga 5pm mao nga nalain ko kay wala moy klaro. sharo wala jud ka g ingnan nga 3pm mi mg meet. at least mo sulti mo nga 5pm diay beforehand. dli kay, naa nako nghuwat, then ana lang ka nga 5pm nlng!
    ikaw sa akong side, opon pa ka.. mi adto jud ka sa SM para mgmeet then ingnon lang ka nga 5-6pm nlng?

mao vah?? wa jud diay mo nagkasinabot sa tag iya.. please again helping a friend ok?? not my property and not my decision.. anyways daghan paman mga macbook ge post dri palita nalang to ilaha ge post wala btaw me magdali ug nahalin naman pud to..

Thank you and please removed nalang tong imo gepost na bad experience sa ako account ky wala jud ko dapat ana ky nitabang rako ug ikaw man mismo ni ingon na dili nalang nimo paliton mao tong wala nalang sad ko ni daun sa ayala.. geingnan btaw taka ayala nalang ta magmeet .ni ana man ka sa Call nato na dili nalang ka.. owkiez.... God bless.. mods please close the thread item is sold..
    Peace To All..

Quote Originally Posted by J.Abz View Post
    let the TS explain his side sad... I judge not one side only..

let's hear what the TS has to say sad...

Thanks Bro.. wala rani..

Quote Originally Posted by yudaz View Post
    Item SOLD TO MR LIM thanks sir Lim,

sa katong ky bro @GARLIC na nagpost ug bad experience sa ako account sorry bro ky di jud ako imo kasabot ang owner jud kung nagpahungaw ka sa kalagot adto ka sa owner ayaw sa ako.. and besides karon pa na day nako nakuha ang macbook para ako nalang ang makig meet sa mga buyers.. and again im just helping my friend to sell his macbook ky busy kaau ang owner sa iya negosyo

GOD BLESS
    ok ra man bro, just that ng expect lang jud ko nga ma meet na kay twice na napostponed.
    well anyway, let's just hope nga dli ma usab.

ok ra man bro, just that ng expect lang jud ko nga ma meet na kay twice na napostponed.
    well anyway, let's just hope nga dli ma usab.

Nxt time ako nalang jud # ako ebutang para ako nalang ang mo asikaso sa mga dapat asikasohon.. paxenxa

thank you

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast