Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Default Re: 8gb flashdrive 400 ra

Quote Originally Posted by comptech21 View Post
    btaw bro.....nganu mani...gahapon gibutang nga reserve.....nya karun kay paeta? unsay problema?
    Sa super nko ka excited nga mapalit ne nga item. Niadto gyud dayon ko sa Emall nga amung sabotanan na magkita but wla siya niabot nag alas 9 nalang.

Hinoun wla man pud cya nisulti nga that day ba jud me magkita dd2, ni engun ra cya nga magkita me sa emall. "Paeta" because sa sobra nko ka excited na sayang hinoun akong time.

Basin nahalin na sa lain..don't know!! pro kung wla I am still willing nga paliton ni cya.

nice item. barato

tried dealing with this guy.. wla gyud ni siya klaro.. nag post siya sauna VC daw tag 400 ra then Asus 512MB then 128 bit. niya sabot na kalit lang dli mo reply. Mau na bawsan tawhana ig siya pud mag post ug looking for.

sory bai piru ako imu paad 2on sa inyo nya daghang nag gukod sa akung item

Quote Originally Posted by canitrytricks View Post
    Sa super nko ka excited nga mapalit ne nga item. Niadto gyud dayon ko sa Emall nga amung sabotanan na magkita but wla siya niabot nag alas 9 nalang.

Hinoun wla man pud cya nisulti nga that day ba jud me magkita dd2, ni engun ra cya nga magkita me sa emall. "Paeta" because sa sobra nko ka excited na sayang hinoun akong time.

Basin nahalin na sa lain..don't know!! pro kung wla I am still willing nga paliton ni cya.
    sory bro naay ni apas sa offer need kaau nako ang money

Quote Originally Posted by ryanace View Post
    sory bro naay ni apas sa offer need kaau nako ang money
    Sa akong tan-aw need jud nimo ang money pero kong ning apas sa presyo mas maayo pero wala lang unta ka nakig sabot ug lain.... bisan ning apas pa na kay dili lalim mag paabot sa wala kong nag kasabot namo sa permero nga client imong dayonon para dili sad ka madaot.

Note lang nako tika daan in case naa ka posting ba para dili sad me mag laom in case ma ganahan me sa item... Peace......

sakto gyud......kung dli maypa mo sulti ka nga pick-up ang item only.......para dli ka mahasol

Quote Originally Posted by thehitman View Post
    tried dealing with this guy.. wla gyud ni siya klaro.. nag post siya sauna VC daw tag 400 ra then Asus 512MB then 128 bit. niya sabot na kalit lang dli mo reply. Mau na bawsan tawhana ig siya pud mag post ug looking for.
    Barato ra gyud tinoud eyaha mga items, ako g.tan-aw tanan nga thread eya hinimo...mao super ka attractive. Sad to say mao pud na nahitabo nko, maayo namong sabot but sa kalit wla nako replye...but sa kanindot sa item ako gyud cya gipaabot hangtud nga moreply man lang siya bisan kausa sa daghan nkong text niya..

Quote Originally Posted by cityangelssql View Post
    Sa akong tan-aw need jud nimo ang money pero kong ning apas sa presyo mas maayo pero wala lang unta ka nakig sabot ug lain.... bisan ning apas pa na kay dili lalim mag paabot sa wala kong nag kasabot namo sa permero nga client imong dayonon para dili sad ka madaot.

Note lang nako tika daan in case naa ka posting ba para dili sad me mag laom in case ma ganahan me sa item... Peace......
    Mao gyud bro.,nagkasabot nman gyud unta me ato. Anyways, OK lang, naa mn pud ko sala kay bisan wla siya n.reply na nko niadto gyud ko sa lugar nga among sabotanan nga magkita me..ga paabot lang gihapon ko niya bisan gabie na kaau. Nahutdan lang cguro cya load ato mao wla ko replye.

E close nalang ne nga thread oe..halin nman diay. Sayang barato ra unta.
    Last edited by canitrytricks; 07-31-2011 at 01:17 AM. Reason: spelling

nya, unsa naman ni... halin na?

10.    Advertisement

Page 2 of 2 FirstFirst 12