depende sa baseband peru usually ma unlock raman na ug gevey sim ^_^Vboss question kanang iphone 4 nga lock sa globe ma open na cya w/ using gevey or kailangan jud kad2 factory unlock, kana naa sa istore dli na cya factory unlock?
UP!!![]()
depende sa baseband peru usually ma unlock raman na ug gevey sim ^_^Vboss question kanang iphone 4 nga lock sa globe ma open na cya w/ using gevey or kailangan jud kad2 factory unlock, kana naa sa istore dli na cya factory unlock?
UP!!![]()
Good morning Cebu! ^_^V pa jailbreak namu! tudlu.an pa ta mo unsa.un pag download tanan apps sa app store.![]()
Up napd ta karn!!! wanna download all the apps in app store for freepa jailbreak namu!
txt me your device and firmware para diretso na!
also, like this page on facebook para tag 200 nlang gyud ang jailbreak! ^_^ Jailbreak for 250
installous. pero apps found in installous are cracked versions of the ones found in app store. i also did not mention anything about downloading directly from the app store as well. ^_^Vsure ni sa apps store jud nga application? or install0us?
good afternoon cebu!! pang text namu dra and also like this page >>>Jailbreak for 250 to have your ipod touch or iphone jailbroken for only 200 nlang! ^_^V
jailbreak at 200 php nlang if you like my fan page Click this to like my Jailbreak for 250
Up ni barato na ni.hahaha pero khbw sd ko ani pero pero ari nlng mo.....
how bout androids Sir kabaw sad ka sa mga custom firmwares?
kabaw pd ko ana boss ^_^how bout androids Sir kabaw sad ka sa mga custom firmwares?