Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 36

Quote Originally Posted by rhenz143 View Post
    ask lang ko bro love pa nimu xa? o nakafeel pa ba gehapun ka ug love nya? basig kulang lang mu sa recreations like dating o kaha try to go other places nga nindot like beaches o kha nature tripping nga kamu ra duha..pra pud naa something new d ka laayun inyung relasyon ug malingaw pud mu duha.

yup..definitely....love jpun nako cya and nka feel pud ko nga love ko nya...but the things is tungod sa kasuod gne usahay murag mabaliwala nlng gne...dba common mn jud ng in-ana?anyways.thanks sa advice ninyo..mao pud na akong gihuna-huna, we will go out somehow..right now..im thinking asa among destination...huhuhu...

be true to yourself... tell her honestly what u feel.. basin ma-work out pa na ninyo.. kaysa imu nlnag na i-keep sa imu self.. unless... naa kay nakit-an lain...

ok rana bsan asa bai bsta ang importante is u make her feel special gihapon ug mag heart 2 heart talk jud mo.. dapat true to your sefl.. daghan man jud na ug trials ang life..

OT; ug sa dihang nag abot dire si rku, makalilisang, genzu ug rhenz.. hahaha.. mag ka sinabot jud nila sila asa sila mo sulod nga thread..

anyways,

OnT;

naka relate ko sa TS.. murag parehas jud tag na feel.. but sa akoa, sa ako bf.. bang! wala raman koy gibuhat sad.. murag na feel namo nga wala nami love sa usag usa.. wala nuon siya ni sulti nako, wala sad ko ni sulti niya.. ni go rajud me sa flow ug asa mi padong ani.. pero ni ana man to ako uyab na pakaslan jud daw ko niya.. whahahaha.. bang! pero ambot oi.. dili man sad nako makaya na mo open up niya kay maluoy ko sakong bf.. hehehe.. e. try nalang siguro nato nga in.ana.. i mean, try lang ug pa balik sa love nga basin na fade gamay tungod sa ka busy sa pipz.. basin ma dala ra ug hilot.. hehehe

Quote Originally Posted by angel_thea89 View Post
    OT; ug sa dihang nag abot dire si rku, makalilisang, genzu ug rhenz.. hahaha.. mag ka sinabot jud nila sila asa sila mo sulod nga thread..

anyways,

OnT;

naka relate ko sa TS.. murag parehas jud tag na feel.. but sa akoa, sa ako bf.. bang! wala raman koy gibuhat sad.. murag na feel namo nga wala nami love sa usag usa.. wala nuon siya ni sulti nako, wala sad ko ni sulti niya.. ni go rajud me sa flow ug asa mi padong ani.. pero ni ana man to ako uyab na pakaslan jud daw ko niya.. whahahaha.. bang! pero ambot oi.. dili man sad nako makaya na mo open up niya kay maluoy ko sakong bf.. hehehe.. e. try nalang siguro nato nga in.ana.. i mean, try lang ug pa balik sa love nga basin na fade gamay tungod sa ka busy sa pipz.. basin ma dala ra ug hilot.. hehehe
    TS- huna2.a nga mao ni ang side sa girl .. mao na nga try to work it out.

OT sad, kami ni rku, makalilisang ug rhenz kay naa ra sa usa ka kumpanya.

Quote Originally Posted by siber_tooth View Post
    ask lng ko for some advice....mura nmn gud ko gilaay sa akong relationship w/ my GF....it seems that things are boring....and then murag lau na kaau ko nya even though everyday mi mgkita....sometimes lack of intimacy pud.....kay kapoy na sa cya sa work....and things are redundant na pud..usahay mura nlng mi og igsuon....sa ako ra na nga huna-huna ha...unsay angay buhaton nko ani?thanks....

ang angay buhaton nimo ayaw sige huna2x niya oi..mayabag baya ka ana kadugayan...laag2x d-i kah...

Quote Originally Posted by genzu73 View Post
    TS- huna2.a nga mao ni ang side sa girl .. mao na nga try to work it out.

OT sad, kami ni rku, makalilisang ug rhenz kay naa ra sa usa ka kumpanya.
    OT; yup.. ni ana bitaw sila.. hehehe mga lycans.. hehe.. aw kamo ba na? or kauban na ninyu? hehehe

OnT; anah.. madala ranag smile bai..

Quote Originally Posted by angel_thea89 View Post
    OT; yup.. ni ana bitaw sila.. hehehe mga lycans.. hehe.. aw kamo ba na? or kauban na ninyu? hehehe

OnT; anah.. madala ranag smile bai..
    mga daywalkers me ni rhenz, rku, makililisang. heheh! among na invite na sila rhenz ug makililisang.

suway mo'g pangita'g lingaw magabi-e bai..

bro apir! mao ra na akong ma sulti! apir balik! hahahaah! saon.. basin panahon na na m move on? ambot .. NOTTT!!!

11.    Advertisement

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast