Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

wala man koy paki if bulky or dli ang psp.. ang ako apas mga specs ba ron.. or mga cons and pros nya ba.. hmm ana sila mas brighter daw og screen ang psp2k kay sa psp phat??

@waterboy lage.. pwde ba kaha ko mka apil bro. na.. dli ayu ko sw2... bya dyud sa psp bro

Quote Originally Posted by noelie_023 View Post
    wala man koy paki if bulky or dli ang psp.. ang ako apas mga specs ba ron.. or mga cons and pros nya ba.. hmm ana sila mas brighter daw og screen ang psp2k kay sa psp phat??

@waterboy lage.. pwde ba kaha ko mka apil bro. na.. dli ayu ko sw2... bya dyud sa psp bro
    I have 3 types of psp, but still loyal gihapon ko sa akong phat.

PSP1k
    Pro: More Durable, can be used as pandora (use to downgrade and upgrade psp), way problema if ma brick.
    Cons: Heavy, because daghan siya ug pyesa compared to 2k, coz iyang LCD has metal frame, dako pa ug gap sa screen, kung imong kuptan di dyud ka maka ingon ordinary toy ra.

PSP2k
    Pro: Lighter and more memory, bit faster, has video out (PSP1k can do that using CFW)
    Cons: You fee like holding a toy, feel nimo ma bali nimo ang psp, klaro kaayo nag cost cutting na sila kay walay metal frame ang PSP, battery is not pandora support, rarely you can find a stable version for brandnew units.

I have a stripped out psp 2000, nga pwerting gaana coz I remove the UMD drive, samot feel dyud nga murag toy pwerting gaana.

For more details whats inside the PSP read my thread.

www.tinyurl.com/smarkies

Quote Originally Posted by SmaRkieS View Post
    I have 3 types of psp, but still loyal gihapon ko sa akong phat.

PSP1k
    Pro: More Durable, can be used as pandora (use to downgrade and upgrade psp), way problema if ma brick.
    Cons: Heavy, because daghan siya ug pyesa compared to 2k, coz iyang LCD has metal frame, dako pa ug gap sa screen, kung imong kuptan di dyud ka maka ingon ordinary toy ra.

PSP2k
    Pro: Lighter and more memory, bit faster, has video out (PSP1k can do that using CFW)
    Cons: You fee like holding a toy, feel nimo ma bali nimo ang psp, klaro kaayo nag cost cutting na sila kay walay metal frame ang PSP, battery is not pandora support, rarely you can find a stable version for brandnew units.

I have a stripped out psp 2000, nga pwerting gaana coz I remove the UMD drive, samot feel dyud nga murag toy pwerting gaana.

For more details whats inside the PSP read my thread.

www.tinyurl.com/smarkies
    ahh now i see mas nindot dyud diay ang phat bro. no.. salamat ayu sa advice.. bro.. hmm kung mag ka guba ang psp asa diay maayo..mag pa repair... hmm. pwde ra basad mo join sa psp gathering ninyu pra mka katon sad ko aning psp?? hehe

Quote Originally Posted by noelie_023 View Post
    ahh now i see mas nindot dyud diay ang phat bro. no.. salamat ayu sa advice.. bro.. hmm kung mag ka guba ang psp asa diay maayo..mag pa repair... hmm. pwde ra basad mo join sa psp gathering ninyu pra mka katon sad ko aning psp?? hehe
    Bro another thing pud diay, mga pyesa sa PSP Phat di kaayo dali ma kita coz phase out na ang unit, pero ma bawi ra pud sa durability, most common ma guba as Phat kay Analog, pero no problem kay naa man gihapon baligya, if mo buy ka ug phat check the Analog if di ba mo dagan ug iya, also check the buttons if crisp pa like dili lubong or lata na kaayo pisliton,

Same also sa slim common pud ma guba ang Analog, Flex for L, and Flex for Right.

:: Common Spare Parts Prices for Phat ::

Analog - 500~600
    Home Flex - 500~600
    Rubber Set - 450
    LCD - 2,400~2,500

:: Common Spare Parts Prices for Slim ::

Analog - 750~950
    Home Flex - 500~600
    Flex L - 395~400
    Lex R - 395~400
    LCD - 2,600~3,900

Just check lang sa PSPCebu Gathering Thread for more details.

Quote Originally Posted by SmaRkieS View Post
    Bro another thing pud diay, mga pyesa sa PSP Phat di kaayo dali ma kita coz phase out na ang unit, pero ma bawi ra pud sa durability, most common ma guba as Phat kay Analog, pero no problem kay naa man gihapon baligya, if mo buy ka ug phat check the Analog if di ba mo dagan ug iya, also check the buttons if crisp pa like dili lubong or lata na kaayo pisliton,

Same also sa slim common pud ma guba ang Analog, Flex for L, and Flex for Right.

:: Common Spare Parts Prices for Phat ::

Analog - 500~600
    Home Flex - 500~600
    Rubber Set - 450
    LCD - 2,400~2,500

:: Common Spare Parts Prices for Slim ::

Analog - 750~950
    Home Flex - 500~600
    Flex L - 395~400
    Lex R - 395~400
    LCD - 2,600~3,900

Just check lang sa PSPCebu Gathering Thread for more details.
    asa gali ang analog ana bro?? dli ayu ko sw2. kanang prha ghpon analog sa ps2 na controller?? mao ba.. nya flex kya kato.. right and flex mao ba??.. maayo.. asa ta mka palit ana na mga prats sir incase ma guba baron. mga ingana

mga bro.. kanang naa koy psp phat nakitan ba. sa buy and sell section.. mao ni ang info sa psp

"...in mint condition bro with capdase rubber protector, package include 4 gb mmc, charger, headset adapter and the box......and yes this is downloadable." naa minimal scratches

kanang kailgn pa kuni pa hack ba.. or.. kang unsa pa upgrde.. if ever paliton kuni..... iya gi ingun kay nag dwnload cya games nya nka duwa.. kanag.. ipa upgrde pa kuni cya.. unsay suggestion dli man ko sw2 gud

thank you sa input

depende unsa iyang current cfw (custom firmware)... pangutan.a unsay cfw...

dpat naa sa latest para mka download and mka play ug games 5.50 and up...

latest cfw for psp 1k phat = 5.50 gen d3 -> 5.50 Prometheus (add-on)

oppps.. hold on..

lols.. 5.03 sa psp 3k.. short update lang na prometheus.. ingat basin nya mo baliskat..

nka palit nko sa psp 1000.... wla man ko kabw asa dapit ang cfw tanawn ani.. kanang.. asa ko pwde mag pa download og games and themes... tag pila sad.. kay gnhn ko pa download nya patang2 nko uban games na dala sa mem. card kay dli ayu ko gnhn.. asa ko pwde mag pa download kanag trust worthy . heheh tag pila sad myta barato

join lang sa gathering bay.. basin pa d i ma da nato ug smile..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast