kwatro
kwarto
^^hehehe. kng ing ana mn gani ang akong teacher, nga mgpa toot, aw, dili jd ko gnahan mo graduate.![]()
kwarto nalang ko total ka-usa ra bitaw kaysa anang e-kwatro mubalik pa ka...hahaha!
-WEI?
girl---teacher
boy--teachor
bayot...teychar!!!
hehehe...nice talk huh..?
im into similar scenario like this, back at highschool, then graduating mi ako mga barkada, we are not those type of student nga but-an, daghan mi atraso sa school... naay nanguyab nako nga bayot nga teacher barkada sa usa nako ka teacher, nga if dili nako sugton i failed mi tulo sa ako barkada then dili mi ka graduate, so what i did sugot ko pero wala ko nitunga sa amo graduation, atleast na clear mi nga maka graduate.... he's really pissed, nibalik ko diri sa cebu the day before sa amo graduation... when i return to surigao city to get my diploma, wala na nako siya tagda.... hehehehehehehe....
malas lang niya kay when i left for cebu dala nako iya: rayban (original), CD sa eraserheads (circus album), original nga t-shirt nga lacoste.... he's messing the wrong person.... that's where i became homophobic...