^^
mao bah ?? pila ka seconds?
katong sa wowowee, kita pod ko, 22secs. nanlimbawt man ko pag human niya.. maayuha oi![]()
^^
mao bah ?? pila ka seconds?
katong sa wowowee, kita pod ko, 22secs. nanlimbawt man ko pag human niya.. maayuha oi![]()
naa maka solve sa amoa ug 14secs, i thnk 3rd cya sa pinas sa pca ranking
noh? hala woi...mayta ako pud mkabalo na musolve... para naa pud koi asenso sa akong cube... *sigh*
taga san carlos broOriginally Posted by kenoidz
![]()
yup. member pud ko anang group na na pro bag o ra pud. lingaw dha. daghan au naga baligya ug cubes. apil na c kenoidz. hehehe. daghan pud ka matun an dha. la pa jud ko kaad2 sa meet. try nako ad2 sa sunod. davao pa ko run.
ako tawn hangtod karon d pa kasulbad...
kita ko sa videos gipost ninyo sa site... hehehe grabehh... tan-awa akong reply didto diba nag atay-atay ko didto. hehehe... grrr.. galagot ko gatan-aw... nangaraan naman unta ko... ataya ba aning gibahak uy.
sige... set ta date og place magkita... ok ra ninyo patudlo ko? i really really really really need to re-orient my style jud kay bali man gud... heheheh tudlui sad ko other methods and application sa finger tricks. sige na ha. heheheh
please text me mga bro beh... dili sako modula airsoft kung naay cubemeet... 0919-356-0178 location nako sa centro mandaue jud...
cge..post nya ko dri if ever magcubemeet mi mga cubers para daghan mangapill...BTW, yup taga USC ang fastest sa philippines as i know of..His name is JB Canares, nya daghan pud maayo uban na tagaCebu..
@xkenikensx: i think he's now sub14...i dunno if you're referring to jb..but he's the only person i know of that can achieve that time there in cebu as of now...
@saosin_demo: hehe...namaligya ko but our next bulk orders na ibaligya, the profit will go to the funds of the PCA for this upcoming Cebu Open on April 19, 2008...just keep posted guys...
keep me informed lng kenoidz. interested ko mukuha sa inu ug cubes para makatabang sa upcoming event.