residential. globe broadband mi run
pag wla moy balance...maau..dali ra..990 bundled with voice and data...
Originally Posted by peg
wala mi balance sa pldt.
ni transfer mi sa lain nga phone service kay, naay mga long distance calls nga ni reflect sa among account pero wala namo buhata.
i hope wala na ni nga problem karon.
pwede ba ma-credit among account sa smart wifi, e-transfer ang sukli sa account sa mydsl?
kalisud ba sa imong situation oi...kuhaa na lang kaya didto...wla koi kaila sa smart gud...
Originally Posted by peg
Originally Posted by peg
this is the reason why my family always locked our landlines here....
as of now, my pldt landline is not locked yet....hmmm, quite scary.
pde ra na naa ko existing account na residential ako ipa upgrade og business na tag 3k ?
kapila nagbalikbalik ngadto oi.. way klaro ang customer service.
napa ba ni nga problem sa pldt nga naay mga long distance calls/ mobile phone calls nga ni reflect sa account pero wala namo buhata?
naka lock man gihapon to.. ambot naa man gihapon makalusot. ang code amo man gina-keep. wala may nakabalo nga lain.
maobah..basin inyo masugo or what...kay wla na sa amoa na powers...kung di sa inyo access ra jud..
Originally Posted by peg
ay mao bah..Originally Posted by MyPldt-powers
wala man pud mi kaila taga SMART.
--
so if naay nagka-problema about katong mga long distance calls nga ni-reflect lang og kalit and naka lock,
pls let us know and post. aron mahibal-an pud nako if internal problem ni sa amoa diri (access)
else if naay nagka problem same sa amoa and (naka lock), means naay something wrong..
gusto lang ko mahibalo if naa gihapon ni. natagam man gud mi.
manampiling na lang ko ani.![]()
salamat sir..Originally Posted by MyPldt-powers