Page 11 of 137 FirstFirst ... 89101112131421 ... LastLast
Results 101 to 110 of 1369

Thread: Goat Raising

@dmads - ok rana bro puro kanding ra btw. gnahn pdko mag dairy oi kaso mura lisod pman gd kay bago rajudko nagsugod ani mga 2 months pajud. nindot ikaw mag una pra imoko matudlo-an. daku jud potential ani nga negosyo bai. ako gud gi survey halos tanan market dat i can tink of. same ra jud ang result mahal kaau ang mga goat product bcoz of the law of supply and demand. sa luzon grabe shortage nila sa goat products. niad2 judko sa auction market sa mantalungon early dawn just to observe. grabe basta maabot gani mga comprador from negros and manila halos lagi pakyawon tanan kanding did2 kutob sa makit-an wla nay hangyo2x sa price drecho labay sa truck. grabe pajud kamahal sa price maskin mga gagmay og niwang kaau

@skyblue - ad2 sa D.A livestock dept. sa M.velez atbang ana daku acacia tree bai nia cla booklet did2. mao 2 unaha og basa2x. kugi pd research sa net daghan ka makuha idea. unsa manjud diay imo plano bai? nia nkay yuta nga wlay gamit?
    @doydi - depende sa clase. basa lng sa mga previous post that question has already been answered.

Mga bro, pa OT ha ko ha basin this myt be of great help sa inyong farm. Basin you might need Odor Eliminator sa inyong farms, naa koy Plantex All-In-One Solution that does not contain any type of perfumes to mask odor. Dili ni xa makadaot sa mga binuhi kay gikan ni xa sa mga plant extract. Most of our clients are hog raisers and poultries pod sa bantayan og balamban. In fact, gigamit pod ni xa sa usa ka sikat nga dried mango factory diri sa cebu. Highly recommended pod ni xa sa DENR. Kung gusto mo og FREE demo, call us at 267-9350 and look for Christopher Sapong anytime between 10am to 6pm.

Watch This

mga bro, tanang klasi sa pamuhi magdepende sa atong ka hiligan. pinaka importante nga naa gyud ko panahon ug passion dili lang kay hobby2 lang okey raman sad hobby kong naa ta daghan extra money hehehehe....

Doydi, ang price mo varry na sa breed sa imong gusto paliton nga kanding....

Skyblue_lord, as long as you have passion sa livestock dili lisud katunon bro....

Bananaman007, sakto gyud ka bro kanding ra gyud ni sila tanan. Adto siguro me sa ilang almario karong weekend kay tan-aw me. Dagko kaayo ilang dairy bro? pero sakit2 gyud ang price pero sige lang as long as nindot unya mapatambok pa nato okey rana. Dili paman kaha kaayo gulang bro kay naa man gud me plano sa akong canadian nga partner put-up me dairy station diri Cebu, once makabalik siya gikan canada kay adto siya mamalit ug equipment hopefully madayon lang. Sige kita lang unya ta puhon...

dagko bai oi pro subjective rman gud na kaau basin ako nindot bati para nmo. ang iyang price kay mag depend mangud unsa nga cross. kung togenberg x nubian mejo bara2 pro kung saanen x nubain mejo taas presyo. pro mka hangyo manka bai basta more than 1 imo paliton. nagka storya pd jud mi ni carl iya 1st batch kay gkan kuno sa australia pro karon mura wa na matagad kay kulang cya sa space. mga 200 heads cguro na iya kanding unya mga 500 sqm ra iya lugar. big time diay ka bai kay nia kay partner na canadian. pila na diay kabook imo kanding ron bai? unsa ka daku imo yuta? nindot na inyo plano bai kay wa jud nag negosyo ani dri cebu to think daghan na kaau mga hotels dri nga nag depend og imported goat cheese and milk. nindot pd ni i-export. ako gani nia koy amego taiwanese excited au cya ani ako na project kay low kaau ila supply sa chevon because of their climate and taiwanese are chevon crazy. ang mga taga manila dli na mokaon og mamoy kay daghan kaau sakit(fmd,hog cholera,ebola etc..)which can be transmited to humans. ang kanding wla jud sakit na pwed mka transmit sa tao gawas cguro sa pagka kandingon!

ahw tnx sa info bro

bananaman007;

bro, didto mi ila almario last wednesday looy kaayo iyang mga goats oi kay walay klaro nga atiman unya duda ko wala gani recording iyang breeding. Nagsagol-sagol ra gyud ang mga kanding and i'm sure nag inbreed nato iyang mga goats. Nindot iyang mga laki pero kasagaran sa iyang mga baye morag walay klaro. Balik seguro me weekends unya sayo aron maklaro gyud kay ngit2 naman gud to ppagabot namo. Slamat sa info. bro regarding alamrio...

mga bro.na mo info seminar bahen goat raising didto sa Dept. of Agri. sa m. velez.?nahan ko attend,plano ko mag start goat raising dire bogo.

kelso, try call da livestock 2538357 and look for em-em or gaga kahatag sila nimo info.

bro asa ta ka palit og book or cd about goat farming?

@dmads5 - bai nia man daw record c karl k2 nag storya me but i dont knw how true.try to ask his # from his care taker so far MWF 10am-12nn nia na cya did2. nagka kita nami ni roy takuloy bai nia diay me common freinds parehas pajud me hometown. plano namo ako mo galam saiya mga doe's unya kid sharing lng me kay na short judko pra sa ako mga stock kay ako mangud forage,hawsing,care tykcre hawsing,water,electricity ako gi una. mao man gud mas importante. unsaon mana imo kanding kung wlay sak2 kaon og hawsing. mag met nya ta bai nila roy one of this days.

Page 11 of 137 FirstFirst ... 89101112131421 ... LastLast