Page 10 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 91 to 100 of 107
    Junior Member

Quote Originally Posted by jackyboy View Post
    ikaw d i tag iya ani mga pups bay? ang kani gi post ni lamangzz sa ani na thread naa pa?
    @jackyboy, ako tag iya ani bai,daghan naman gud me kaaug iro.mao ning sa cebudog, didto ko me post first daun nakit an ni chad, mao iya kong gtabangan, g post sad nya dri, na unhan ko niyag post.
    @drag_askim, naa pa sir, but wait pako lamangzz, nakig coordinate ko nya.

mayta mga dog lover maka adopt,sauna nakoy puppy sa balay adapon unta sa akong kauban nya bati mag batasan akong kauban wala nako g pa adopt naa sa balay ron dako na.
    nahan ko ma adopt akong mga puppies gamay pa kay ma attach ko inig ma dako2x na dna ta ganahan mo hatag.

buotan looking kaau ang dog.. want to adopt kaau kaso i already have 7 dogs man oi.. i will help dis dog fine a nice home. kinsa akong ma contact ani? thanks

Quote Originally Posted by ann-ann View Post
    buotan looking kaau ang dog.. want to adopt kaau kaso i already have 7 dogs man oi.. i will help dis dog fine a nice home. kinsa akong ma contact ani? thanks

Just Pm the thread starter ma'am si Lamangzz or owner sa mga dog..

i got the puppy na! i'll take pics nya asap. hehe. luoy kau ky gikagid. cge lang, ok ra. lingaw kau dagan2x diri ganina. hehe.

Junior Member
    salamat kaau bro.sensya na gyud wala nakoy oras kaau gud 6-6 ako trabaho daun once a week or once every 2 weeks ra nako maligo 11 kabook dagko na iro..+ puppies.

Quote Originally Posted by ititub View Post
    salamat kaau bro.sensya na gyud wala nakoy oras kaau gud 6-6 ako trabaho daun once a week or once every 2 weeks ra nako maligo 11 kabook dagko na iro..+ puppies.
    ok ra bro uy. kami na bahala pakaligo ani. hehehe. basin dadun na ko ni ugma sa city vet. libre man d i tanan didto. hehe.

okay ko moadopt isa ana.... naa ko pup mga 1 month old pa hatag sa akong aunty then, mura xa mixed breed half-askal, nka love gyd ko maayo ron sa dog, nag cge gali ko net og unsaon pagtake care og puppy pra mahatag nko best care sa iyaha, if you find me capable of adopting one of your pup, just pm me pra naa nasad kauban akng isa ka pup dri daghan duha na cla... hehehe...

just realized now how adorable pets can be...
    if i go out, ganahan gyd ko mouli dayon ky i know my pup is waiting for me home... i'll try to upload my askal here later...

Quote Originally Posted by jackyboy View Post
    i got the puppy na! i'll take pics nya asap. hehe. luoy kau ky gikagid. cge lang, ok ra. lingaw kau dagan2x diri ganina. hehe.
    hahaha... ako gani mama kay malingaw ni chowder kay hiktan man namo ayha mo gawas sa balay..ako pup kay mo dagan jd xa pagaws magpalakag pa aron hiktan good for you lingaw ka.. mka pawala cla sa stress pra nko

@melancholiac
    --cute lagi imong pup labong ang hair... nice ang iyang color...

sa gusto pa mo adopt please pm the TS and get your stress remover hahaha... btaw wui, ako kay mura kog ma luyahan sa work kay cge ug OT, sakit na akong lawas..pero mka kita ko sa akong pup kay murag ma hyper ko gpa lakag pko kagahapon na abot na mi sa may dalan intawon ug nilakag nya

up up up up up... really nice

na adopt na ba ni?

11.    Advertisement

Page 10 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast