Page 10 of 15 FirstFirst ... 78910111213 ... LastLast
Results 91 to 100 of 142

It happened to me once but not my textmate 'coz honestly, I am not fond of textmates man gud. Kapoi. pero I had experience meeting a textmate (not mine but my sister). Kay dli man musugot uyab ako sis then ako la man ko uyab ato na time so ako iya gipa meet. So ako gi amung ako close friend, mao 2, ni text xa nako.. ni ana ko nga huwata lng ko sa (ex: gawas sa mcdo), pero I never told him nga naa ko kuyog.. so sa lugar nga ako gi ingon nag una nami dd2.. mao 2, dli man mailhan kay nagtabi2x man mi ako miga then wla au mi ga gunit amu fom, then the guy showed up.. pagkakita namu kay super shocked mi kay matured jud kaayo mao 2 pagkakita namu niya, namarog dayon mi ako miga then ni lakaw dayon mi as if mana mi ug tabi.. hehheeh.. ni ana mi nga sorry au dli ko maka dayon kay naa ko importante gilakaw.. mao 2... hehheheh.... sorry jud au niya kay nahadlok lang jud mi... haahhaa

yup, i think 20 times na.

once.. .........

yep...2 years ago..hehe

am ako sa una akong cellnumber og name ang gigamit nakalitan rako ky txt na magmeet na igka ogma ky naka stroya daw mi naka huna huna ko mao diay tong gi gamit akong cellphone sa akong mga migo og kaila ky gi sabotan na diay para ako moy gamiton para mahibaw-an nila onsa gyud to ang babae so ako an lay nakig meet pero kasabot naman ko anang ang uban di kasaligan pero babae man gud na ikog ko so meet me ato pagka dugayan naka meet nami for five times naka solti man ko sa akong migo na ok nindot siya pag sonod meet ang akong migo na moy nakig-kita gi solti-an na niya na di to ako ang kasabot niya kung di siya ambot gi onsa pato niyag solti pagka-dugayan aw sila naman to

wa oi ka luod ahahaha

sa una katong bugoy pa ko og hasta katong panahon sa crossline wahahahah

kasuway ko ug txtmate, hinatag sa offcemate sa ako sis. laysho pa kau ug profession, naval engineer kuno xa. ng met mi sa SM. that was such a nice meeting ky professional kau ug dating. sa tanto namo ug txtsanay he's asking about my financial status, cge ask what course i've finished...& so on... cge ingon nga ganahan jud iya mama ug professional & naa pod kaya sa kinabuhi...hala wla nman nuon ko ganahi nya, nalikoy man. kataas bah sa iya standard...cge hisgot sa ila nindot nga stado sa iya pamilya didto sa iya hometown...hala, hala...ka boring pa diay ani tawhana, hangin kau. dah, la na jud ko nireply...BABU!

dili nako ka sabot sa mga txt mga bag-o tubo karon..

ahaha. dugaya na ani nga thread.
    pero nakasuway ko sa unang panahon.
    meet2 tahay sa txtmate ba.
    uso paman lage.lol

11.    Advertisement

Page 10 of 15 FirstFirst ... 78910111213 ... LastLast