Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: Haters of veco?

^unya nag naa'y competition...........that will happen ni uuuuhhhhhmmmmmm......uuuhhhhhhmmmm....
    LOLs

Quote Originally Posted by joan624 View Post
    sa mga haters sa veco, ipaputol nlng na inyong linya nya pagkandila nalang mo para wala nay mga brownouts ug blackouts.
    pirmanente na gyung blackout ilang balay ana.. haha.. nganu bitaw ni hate a veco?
    wa na pud mu byronon ana..so wai hasol

Quote Originally Posted by mattotoy(Matoy) View Post
    salamat sa info bai! comment lang nang comment!
    Cheers!!!
    actually im just spamming.. wahahaha.. info ka jan..

joke joke ra bitaw idol. mao ni ganahan nko sa istorya.net kay makatabi sad ta ba..

Quote Originally Posted by mattotoy(Matoy) View Post
    ang nakabati lang dinhes amu ang dakbayan amu ang subd. kai kung mag brown out mapawng sad ang koneksyon sa tubig namu. d man gud mi MC ang linya dinhe. tanke r ang main source amung tubig dinhe so kung ma pawng ang kuryinte pawng sad source sa amung tubig dnhe. kuryinte mai nagpadagan, maoy naka pait dinhe. dghan maglagot ug sapoton dinhe Oi! mas maayu magpondo ka daan kaugalingon nimung tubig para ig brownout naa kai importanteng lakaw frsh naka kai nakaligo naman ka. on the other hand malipay pud mi mg brownout kai mao pud ting tapok ug ting tamby namu dinhe sa mung mga silingan labi kadtong d kaau mu gawas. mao ni tym ting gawas nila
    bro kami sa amo balay kay nka depwell lang sad mi.. pero dili man mi mahutdan ug tubig.. actually we do have water tanks pirmi gigamit.. amo system sa house is every 9am ug 9pm amo jud na paandaron pra mapuno cya.. pra incase kung naa brownout naa mi magamit water.. ako pa ninyo bro since nka depweel man ang system sa inyo subd. better secure mo ug water tank.. pra dili kaau mo mahasol..

Quote Originally Posted by gmaroxram View Post
    actually im just spamming.. wahahaha.. info ka jan..

joke joke ra bitaw idol. mao ni ganahan nko sa istorya.net kay makatabi sad ta ba..
    hahaha... ayg kumpyansa bai..hehe. ayg saba sa imung sikreto nga ga spamming ka...haha
    mao gani higala ra tang tanan dinhe sa atong panag istoryaay.. yeah, payter!

Quote Originally Posted by gmaroxram View Post
    bro kami sa amo balay kay nka depwell lang sad mi.. pero dili man mi mahutdan ug tubig.. actually we do have water tanks pirmi gigamit.. amo system sa house is every 9am ug 9pm amo jud na paandaron pra mapuno cya.. pra incase kung naa brownout naa mi magamit water.. ako pa ninyo bro since nka depweel man ang system sa inyo subd. better secure mo ug water tank.. pra dili kaau mo mahasol..
    parha ta dinhe , naka pondo naman pud mi daan dinhe mao d pud mi mahutdan tubig. 4 ra man pud mi sa balay. ang ako lang kaloy an kadto mga silingan namu d ka afford anang pump mas kuntinto mag mano mano ug sawd, wa mi poblema sa tubig kai ting uwan ron ang poblema namu ang summer parehas atong el niņo nga nasinati nato bag.o lang. luoy kaau mga taw dinhes amu ato mgsge paabot kanus a mu agas para maka sawd. ang sa pagka karon hasol lang gyud ang brownout hinuon naka pondo nami tubig daan, alimoot ug maka sapot lang imbis ting katog o ganahan ka magpahuway d ka kapahuway kai pwerting alimoota..hehe

this kind of problem on their service is dli lang jud veco, daghan pa dnha, so in other words, immune na jud ta ani! hahaist!

Default Re: Haters of veco?

mahal jud ni an veco since were using outdated power system, diesel or coal powered which cost a lot. I think in US power cost only half since nuclear power naman sila.

C.I.A. nealotol's Avatar
    Blog Entries
    1

mao jud dili angay maglagot nila.. kay mao raba na tawn ang source sa kuryente namo..

Sa mga gipang sapot ug mga brownouts, well this might help a little para mkahibaw mo if when mag brownout sa inyong mga dapit....

Just follow them on their twitter account... very reliable and always updated.
    Visayan Electric Co. (VECO_Cebu) on Twitter

11.    Advertisement

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast