^unya nag naa'y competition...........that will happen ni uuuuhhhhhmmmmmm......uuuhhhhhhmmmm....
LOLs
^unya nag naa'y competition...........that will happen ni uuuuhhhhhmmmmmm......uuuhhhhhhmmmm....
LOLs
bro kami sa amo balay kay nka depwell lang sad mi.. pero dili man mi mahutdan ug tubig.. actually we do have water tanks pirmi gigamit.. amo system sa house is every 9am ug 9pm amo jud na paandaron pra mapuno cya.. pra incase kung naa brownout naa mi magamit water.. ako pa ninyo bro since nka depweel man ang system sa inyo subd. better secure mo ug water tank.. pra dili kaau mo mahasol..
parha ta dinhe , naka pondo naman pud mi daan dinhe mao d pud mi mahutdan tubig. 4 ra man pud mi sa balay. ang ako lang kaloy an kadto mga silingan namu d ka afford anang pump mas kuntinto mag mano mano ug sawd, wa mi poblema sa tubig kai ting uwan ron ang poblema namu ang summer parehas atong el niņo nga nasinati nato bag.o lang. luoy kaau mga taw dinhes amu ato mgsge paabot kanus a mu agas para maka sawd. ang sa pagka karon hasol lang gyud ang brownout hinuon naka pondo nami tubig daan, alimoot ug maka sapot lang imbis ting katog o ganahan ka magpahuway d ka kapahuway kai pwerting alimoota..hehe
this kind of problem on their service is dli lang jud veco, daghan pa dnha, so in other words, immune na jud ta ani! hahaist!
mahal jud ni an veco since were using outdated power system, diesel or coal powered which cost a lot. I think in US power cost only half since nuclear power naman sila.
mao jud dili angay maglagot nila.. kay mao raba na tawn ang source sa kuryente namo..
Sa mga gipang sapot ug mga brownouts, well this might help a little para mkahibaw mo if when mag brownout sa inyong mga dapit....
Just follow them on their twitter account... very reliable and always updated.
Visayan Electric Co. (VECO_Cebu) on Twitter