Page 12 of 36 FirstFirst ... 2910111213141522 ... LastLast
Results 111 to 120 of 356

Default Re: pics inside...beware not a good seller ilad2x style..

syempre 2nd hand gd. nya usa pa.. napasa ra pud na namu nga fone.. naa jd ko ana pag trade sa fone. wla man gni pd ni react nlng nga.. hinay ra ang volume.. ky wla pd ni sulte ang seller nga hinay ang volume kung naai manawag. per0 kung e load speak sya.. ok kaau.. ma dung0g ra. and its not true nga naai deadsp0t and unit.

pwd pd nko e sulti kung kinsa na gkan ang Ph0ne nga samsung monte.. ky known pd sya nga seller dre. para ma klar0 pd kung guba ba na sya or dili.
    ky gkan pag trade namo,,, mga 2-3days ra pud na cgru0 nakuha ni wheng.

mau nay ge tawag " sa mailad lang "

Quote Originally Posted by isidromax View Post
    sus, kadugay naman diay ani niya nga member sa istorya. abi ba nako mga newbie lang mga kalay dinhi. tsk,tsk,tsk. pasabot ani nga bisan dugay na nga member dili jud dapat mag kumpiyansa.

up ko ani nga post.

mas best bro kun imo ni ibutang nga post sa for sell section para daghan makabasa.
    kahadlok sad e purchase ug 2nd hand iphone oi.

sa ni ingon ug mangingilad mi.
    "unsa may naka mangingilad ana. nga i think sayup sa buyer nga wla nya ge check ang unit b4 buying kbw man d ay sya dako ang 5k.. wla jd tan awa ang unit! wla mi nka response. ky akong ig agaw wla dre.d pd mi mka kontak nya. and wheng we dont knw sa inyu transaction.[/QUOTE]

seriously? its also the seller's sole obligation nga isulti kung unsai condition aning inyong mga gipambaligya. gabaan baya mo anang inyong gipambuhat. remember, karma is a bitch.
    Last edited by zaqmalchik; 04-22-2011 at 09:26 PM. Reason: rephrase

warag mao gyud na nga term.. pero wer not aftering 4 dat.
    imagine wla nlng gni mi ni react pg receive namo ana.. ky we all know.. negosyo man gd!
    i admit ang defect ana ky inig tawag hinay ra ang volume sa imong ka istorya, i ddnt knw gni kung setting ba sya. or not.

so basin maka-ingon mo karun. ngan0 wla namu ge sulti and defect.
    "ky ngano ge sultihan d ay pd me pag trade ana?" unfair nmn pd sa among part. wla man sa ingon ni baws. per0. ethics pd unta. infact ang nakig trade ana known kaau nga seller.
    dli nlng ko mention sya name. kay lain sad kaau apilon pa nko sya. per0 if gsto ka wheng makabaw kung asa na gkan.. pwd nko e ing0n ang name. pra maka ingon pd sya nga mao ra defect."

Quote Originally Posted by wh3ng2004 View Post
    ok ni pm nako iya igsoon gi nganlan pa kog BOGO ug ignorante... WOW!.. sila pay nasuko... naghuwat kos e reply niya kay e post nako nya diri iyang gi pm nako...

bro im not taking any sides bro pero dapat imu pasad unta g huwat kung wat reply after 1 week before ka ni post sa picture niya natural malain sad bya ang tao na g diretso nimu ug ign na mangingilad sya..

Quote Originally Posted by slash View Post
    so basin maka-ingon mo karun. ngan0 wla namu ge sulti and defect.
    "ky ngano ge sultihan d ay pd me pag trade ana?" unfair nmn pd sa among part. wla man sa ingon ni baws. per0. ethics pd unta. infact ang nakig trade ana known kaau nga seller.

sus...the way u said it bro...
    nanimaws mo....

ethics pud unta sad bro...
    ka saon ra mu sulti "bro naay problema ang phone inig tawag nimo"
    dli ana "thank you bro mo vacation nko ron ako e bilin akong phone para dli mo ka contact nko"

admit it na hadlok mo dli e daun ang transaction tungod sa defects niya....

asa man ang TS ani.. dapat ang TS ug ang intended party ang attend ani...

Paging wh3ng2004..... !!! where are you

Quote Originally Posted by simple_ronn View Post
    murag kani sad tingali ang ni offer sa akong 5233 na nokia , iya kuno ilisan og 5530 ..Then ana ko niya nga ha ? makig swap ka nko bro nga mas high-end paman na imong unit , unsa di imong rason ngano mga kig ilis ka bro ? ana cya nga ang 5530 daw ky mura og lungon , then told him nga pareha rmn cila og form , then also told him na mas nice iyang unit ky naay wifi , he replied to me ( unsa na ang wifi bro ?) ..ni explain pud ko og unsa na ang wifi ,ana man cya nga d man sd kuno niya magamit.. so nangutanan ko niya og asa mi meet ? ana man cya nga taga surigao daw cya , pero naa cya davao ato na time , ask ko niya og unsaon ang transaction ana cya nya shipment basis daw sa JRS ..mang dungan daw mi og padala..until now cge pa og txt nko ..and ang number nga imong g.post TS mura mao man pud to ako ka txt2 ..
    sorry boss.. were not from surigao..

whew... grabeha d ay sa mga comment oi.. karun a namu na basahan..
    lupet..
    lisud jd noh.. if wla kasabot ang mga taw.. nya mo comment2x dayun..

tinuod jd nang "People Judge what they don't understand"

Quote Originally Posted by slash View Post
    sorry boss.. were not from surigao..

whew... grabeha d ay sa mga comment oi.. karun a namu na basahan..
    lupet..
    lisud jd noh.. if wla kasabot ang mga taw.. nya mo comment2x dayun..

tinuod jd nang "People Judge what they don't understand"
    mao man kunong numbera bai?

Page 12 of 36 FirstFirst ... 2910111213141522 ... LastLast