Page 16 of 30 FirstFirst ... 61314151617181926 ... LastLast
Results 151 to 160 of 294

Default Re: Mga lalaki dili mo kapuyon?

Quote Originally Posted by fern-pewee View Post
    akoa kai nahan pd bya ko mu kuyog sa ako uyab mg tnaw2x cya ug stuff sa mall.... kai mg sige na cya ask nako unsay nindut...
    then after kai, ako n pd adto sa electronics! hehehehe cya na pd mag sunod2x
    pero sometimes mag buwag mi kai nag dali ba..
    sometimes pd naa ra cya mag lingkod sa kananan nya ako mag suroy...depends lang jud!

mao gyud bro. depende nalang gyud sa sabot..hehehe

kapuy mulang, samot na kung mangulit..hahay

Elite Member p26's Avatar

Kapuy sad uy..aqng buhaton kay maglingkod2 q, nya inig kadugay maikog man daun xa pahuwat..mao uli daun me. hehehehehe.

C.I.A. LeeLeePot's Avatar
    Blog Entries
    60

peo in all fairness nuh, kiligon pud bya ming mga girls nga magsunod sunod jud mu masking asa mi mangadto when it comes to shopping. xguro subconsciously, gnabuhat na ninyo, whether you like it or not, to please us girls because you love us. that's just one of the sweetest deeds for me. seeing a guy carrying all my shopping bags. ahhhwww... hehehe...

mao ayaw namu pgreklamo ui... pangitaon japun ninyo ang girl nga love ninyo at the end of the day pag d na mgpakita..

Quote Originally Posted by tc_LOVER View Post
    kapuy mulang, samot na kung mangulit..hahay

hahahaha mao lage bro. kapoy sad...

Quote Originally Posted by p26 View Post
    Kapuy sad uy..aqng buhaton kay maglingkod2 q, nya inig kadugay maikog man daun xa pahuwat..mao uli daun me. hehehehehe.

hehehe akoang trato bro. wala nay ikog2x tungod na cguro ni sa kadugay namo..hehe

Quote Originally Posted by LeeLeePot View Post
    peo in all fairness nuh, kiligon pud bya ming mga girls nga magsunod sunod jud mu masking asa mi mangadto when it comes to shopping. xguro subconsciously, gnabuhat na ninyo, whether you like it or not, to please us girls because you love us. that's just one of the sweetest deeds for me. seeing a guy carrying all my shopping bags. ahhhwww... hehehe...

mao ayaw namu pgreklamo ui... pangitaon japun ninyo ang girl nga love ninyo at the end of the day pag d na mgpakita..

hahaha wala nani kilig kilig amoa sis, tungod na siguro sa kadugayon namo.. mura raman gani siya ug wala sa akoang mga efforts nga nabuhat..hehehe wala man me mag reklamo nahan lang sad me mangayo ug opinion sa uban nako nga mga braders kung dili sad ba sila kapoyon sa ingon ani nga style...

Dump her. Peace!

Quote Originally Posted by nio1234 View Post
    basta sis swerte gihapon ang imohang trato, kay imohang pakan-on inig human ug pamalit..hehehehe
    lolz..para ganahan mukuyog pagka-sunod..kaw jud, ts..ang paet anah kung dili nimu pakan-on,,sige ra sunod-sunod..kapoy man kaha..

me:andam nka?
    gf:5 minutes
    5 minutes and 1 hour d.i to

gf:una na ligo kaw, hugas sa ko plato.
    me:ikaw lang una, ako lang hugas ana, maligo ko kung magsugod naka ug makeup

Kanang mag shopping kay ubanon jud ko niya kay kung bati ang sinina ako man jug ingnon na bati.
    Naa siyay sinina sa una na wla na jud gisul.ob, so karon ask jud cya sa ako opinion.
    Kung makabantay cya na gigapoy ko manghagad dayon ug snack.

11.    Advertisement

Page 16 of 30 FirstFirst ... 61314151617181926 ... LastLast