nindot mn ang puso pro asa kaha na nla buhaton noh...ky ala mn ta makahibao kong onsa ang ila isabao ana nindot gud ang rich na kita magloto....
nindot mn ang puso pro asa kaha na nla buhaton noh...ky ala mn ta makahibao kong onsa ang ila isabao ana nindot gud ang rich na kita magloto....
wats the def sa duha?

lami sad kuno ng puso bai kun ipares ug kan-on..![]()
... sa butuan city kay walay hanging rice didto!
naa daghan ana baligya dd2 sa pasil tag piso ra ang usa
yah, lami basta picnic2 o kinamot na kaon..
hay i miss this thingy puso that's hanging....onli in da philippines. I especially like to eat this kung moadtu mi ug beach...unya magsugba sa beach ug baboy, isda and lechon too. perfect match sa puso. lami magkinamut no?
tolstoi: the reason walay puso sa manila ky lisod ang supply anang dahon nga i putos sa puso.....daghan man unta ganahan mo try sa manila ana...mo come out man mahal ang puso ky lisod ang supply sa para putos..![]()
ameeeew! bwahahaOriginally Posted by estor_boot
which makes for a good business idea kay unique bah...Originally Posted by usrolla
i do have an idea how puso is prepared. mag prepare anang putos (lukay nga i weave...dili lang ko kabalo pero akong tiya kabalo...akong greatgrandmother was a mat and hat weaver but this is another story) then before na siya i seal i buhos didto ang bugas then i sulod ni sila tanan sa taro nga naay tubig, then lutu-on over a stove mura ra jud nagluto ka rice.
naa man juy lechon nga i-deliver sa manila so why can't these puso wrappers be done the same way? there must be away if interested lang jud ang businessman.
Similar Threads |
|