napa lain gwapa bro c IRISHOriginally Posted by archer_sensation
![]()
napa lain gwapa bro c IRISHOriginally Posted by archer_sensation
![]()
aw grabeh ra to ka mistisa...dili kaayo ko ganahan nya...di man ma klaro nga half-pinay cya...
yeheyyyy nominated c ROSITA![]()
yeheyyyy!! im only happy if c rosita ang ma expell! lolOriginally Posted by tagaisla
Pa mestiza lang na siya tanawon archer pero siya maoy pinakaPinay sa tanang global scholars. Si Irish maoy pinakananingkamot og pinakafluent mga mosulti og Tagalog sa mga tisays/tisoys.Originally Posted by archer_sensation
Si Gemma maoy morag buotan nila pero medyo ya-ya lang. Si Michelle hilomon kaayo unya siya maoy pinaka dili Filipino og nawong sa mga global scholars.
the best gyud ang HILOT group pagka saturday!!!:mrgreen:
proud gyud ko sa mga cebuano scholars nga naa sa PDA!!!
ya, very entertaining :mrgreen:Originally Posted by shokoleyt
yes mao jd..DA best jd cla....
maayo unta ma nominate c rosita or c gemma oi...
:mrgreen: :mrgreen:Originally Posted by duchess
but to be honest lang for me.. wa jud ko ma entertain sa PDA even PB before i found it O-A..but there is certain part of the show nga naka relate jud ko,
i hate these feeling of me nga deli maka appreciate sa mga in ana nga show, i dont know maybe becuase lalaki ko..and deli ko bagay mo tan-aw ana nga show..
pero bisan unsa-on jud nako O-A han jud ko sa PDA....
sorry....
my male friends watch this coz of michelle and gemma!and d fitness prof herself! gretchen malalaad! so sexy and beautiful :mrgreen: waaa natomboy nako jkekekeke
![]()