Page 3 of 14 FirstFirst 12345613 ... LastLast
Results 21 to 30 of 137

Nagsugod na sila og post sa ila jimny eng! eng! eng! magkadugay musanay na jud ni.

Quote Originally Posted by leurs View Post
    Nagsugod na sila og post sa ila jimny eng! eng! eng! magkadugay musanay na jud ni.
    Ana jud bro para matapok lang sa.start small sa para di maglisud og organize.

Quote Originally Posted by marc200g@yahoo.com View Post
    pila magasto bro if ipa set up nako ang jimny pariha sa imoha bro
    unsay una buhaton ug paliton?
    stock pa imong engine bro?
    dili na stock akong engine ky naguba ang turbo sauna... ga toyota na noun og makina pero naa gihapon ang 4x4 transmission... ng ilis ko og shackles para lift-up, stabilizers sa atubangan, shocks, nya ng.roll cage... limot na ko pila tanan ky dili man dungan2x og gasto... hehehe...

Quote Originally Posted by Kurei_bluflamed View Post
    dili na stock akong engine ky naguba ang turbo sauna... ga toyota na noun og makina pero naa gihapon ang 4x4 transmission... ng ilis ko og shackles para lift-up, stabilizers sa atubangan, shocks, nya ng.roll cage... limot na ko pila tanan ky dili man dungan2x og gasto... hehehe...
    Unsa na toyota nga engine imong gamit bro? hinay kaayo makina sa among jimny wui.hehehe

karaaana na di aning jimny sa hehe

Quote Originally Posted by johnnygomezzz View Post
    karaaana na di aning jimny sa hehe
    Karaan na jud kaayo ni bro.

Pagpost lang mo sa inyong mga jimny. hehehe

went offroad yesterday kay nahulog mi sa lawm kaayo na canal na taga hawak sa tejero kay grabe ang baha kay ngita mi og parkingan para join mi procession. All stock na jimny. kuyawan mi sa akong wifey kay first time mi na ingon ato. murag 45 degrees na ang tilt sa sakyanan sa passenger side dayon ang reaction sa mga tawo didto kay murag makita sa ilang nawng na wala na mi pag asa maka hawa sa canal pero na-amaze sila kay walang kahirap-hirap ra namo nahaw-as ang nalubong jimny sa canal. at the same time kay na-amaze mi sa akong wifey. Nindot jud ni ang jimny mga bro. post mo sa inyong jimny para sugod ta og club.hehehe. trailing dayon.

Good evening mga jimny boys....

Pag post na mo sa inyong mga Jimny. hehehe. Naa koy nakasunod na jimny sa tesda gabii dapit sa Lahug. Pakita na mo. hehehe

Quote Originally Posted by su.mo_kibot View Post
    unsay jimny?hahaha

it is known locally as suzuki beaver when they release it on the 80s ang defference lang with japan ky ang engine sa japan 3cyl lang however sa phil its 4 cyl same with the supercarry nag phil 4 cyl ang engine

Page 3 of 14 FirstFirst 12345613 ... LastLast