thanks sa mga ni-post ug ni pm..i already tried in youtube dugo2x lang akong ilong hehe..
thanks sa mga ni-post ug ni pm..i already tried in youtube dugo2x lang akong ilong hehe..
bro kung makakita ka og free nga teacher, don't forget me. nahan pud ko naay teacher! hehehe
mga ate kuya ko, ayaw hugawa inyong mga huna2- tudlo-i tawn mi. hehehe.. btaw brad, nindot jud nanag naay mu guide nimo sa? kanang makakita ka gi-unsa jud up-close and personal.![]()
Sure bro para dungan ta'g level up hehehe...mao jud bro lisod kung self practice ra..nindot jud naa'y guide..Tnx
Up ta bi..desidido magkat-on gud hehe..Kinsa to'y ganahan naa'y estudyante..Di-a ra ko hehehe.
I wish he can teach me..can someone give some infos where I can see him or please give some contacts?
musta na ang behringer x v-amp bai johnzel? hehehehehehe.....murag lisud jud ni bai johnzel basta free kay nag lisud jud ang mga taw karun....ako pa nmo bai pakig jam ug mga gitarista na maau nya pangutana daun sa mga iyang lead kung g unsa to niya....hehehehehehe.....aw uu,,,kana c master barry visoc, kung mahubog na, free jud ang lesson ana parehas atong ni aging cebu guitar fest![]()