kung makit.an nmo imong uyab nga naai kaholding hands laki, unsa imong isulti? kung ang iyang kaholding hands nga laki kai imoha pud ex sauna, unsa man pud imong buhaton?
No PM's. All questions are supposed to be answered here. Also, I would appreciate it if we minimize comments and just the questions and then their answers?
Thank you!
iSTORYA.net Sitewide Forum Rules
Buy/Sell/Trade/Classifieds Forum Rules
Frequently Asked Questions (FAQ)
The philosophers have only interpreted the world, in various ways. The point, however, is to change it.
Okiii
kung love gyud di ay nimo, unya higayon lang nga nag ka LBM siya imo gyud di ay buwagan tungod lang nga naka igit?
HAHA. Lisud kay ng uyab nga way buot.
Pila ra'y pagdagan CR oe. hahah
kung makit.an nmo imong uyab nga naai kaholding hands laki, unsa imong isulti? kung ang iyang kaholding hands nga laki kai imoha pud ex sauna, unsa man pud imong buhaton?
Wa koi isulti. Wa koi buhaton.
Wa nakoi mabuhat ug dira sila malipayon. HAHAHA![]()
Worth it Akong Vote!
Baby Nikki, Pila kabuok imong suitor karon. Kanang tinuod ha. Ay lang kog iapil.
QUESTION: Give me 1 straight reason why you are still craving to your ex-bf to come back? eventhough you're the one who broke up with him![]()
Baby Nikki, Pila kabuok imong suitor karon. Kanang tinuod ha. Ay lang kog iapil.
Wala'y nanguyab nako.
Kana rang come-and-go nga admirers. Hehe.
Give me 1 straight reason why you are still craving to your ex-bf to come back? eventhough you're the one who broke up with him
Because our relationship was the best I ever had.
It made me sooooooooooo happy jud.