@zerobyte
wow....super cute po talaga ng hedgie niyo...hehehe
.................................................. .................................................. .........................................
waaaahhhh...layo a na nako ui...wa na jud ko kasubay diri...atots....up lang gihapon....
![]()
ok bro...pero pas2x jud kaayo ang thread...ma biyaan jud ko...hehehe...
nah.......busy jud ko ato sa pikas org bro....gamay ra gud mi ato...dili pareho sa HLOC nga daghan kaayo ni attend ba...kung mo biya pako didto..wa na jud....
2 ra ako HH bro...male(4months old) ug female(3months old)....
![]()
~nka sugud nq bore holes into the plastic bin, but i'll have to continue tmorrow since nangatug nang mga taw run... maikog q mu tiwas... hehe. maybe i'll post a pic tmrrow of the progress...
~hehe, thanks bro, hehe pero i've got the hang of it nah... hehe... mu duol lang q nmo if na q ka lisdan sa aq pag tiwas ani... hehe... thanks nn,
@jupelita: thanks sa repz... um, pwed mu ask howmuch ila ddto hamsterball pag palit nmo?
tnx much
mao sakto jud ka bro paspas ra kau masaag na gani ko kng mgtrace back... hehe pro mau nuon active kau agn thread..![]()
sub2 btaw mi ato bro kaso lng dli ka katiming na muduol c taz ky ngduwa mn mo basketball ato ug gamay rsad kau mi ato nga tym dli preha sauna na dghan jud kau mi sa group krn ky na bz lng mga pipol mao wala kaad2 pro cge lng kita kits puhon sa DEC nsad na petshow.. andama na inyong mga pets ana.. hehe