Page 192 of 343 FirstFirst ... 182189190191192193194195202 ... LastLast
Results 1,911 to 1,920 of 3423

Quote Originally Posted by Zerobyte View Post
    share ko lang nung picture ko pale apri hoglet ko ang kulet e, dumidila kahit wala naman dapat

ang cute sir zero parang puppy...hehe

Quote Originally Posted by Tsubaki View Post
    Saturday - 1

Hi guys! Asa ta makapalit ug barato na wood shavings? I'm currently using Chipsi and its P90 per liter (from White Gold / Pipers). Medyo mahal2x
    naa petshop duol amo shiel...heheh..katoh dako kay masbarato pa..hehhehe

Quote Originally Posted by turntable View Post
    naa petshop duol amo shiel...heheh..katoh dako kay masbarato pa..hehhehe
    asa na dapit nu bro? tagpila ug unsa ang brand name sa wood shavings?

@zerobyte

wow....super cute po talaga ng hedgie niyo...hehehe

.................................................. .................................................. .........................................
    waaaahhhh...layo a na nako ui...wa na jud ko kasubay diri...atots....up lang gihapon....

Quote Originally Posted by taz101punk View Post
    @zerobyte

wow....super cute po talaga ng hedgie niyo...hehehe

.................................................. .................................................. .........................................
    waaaahhhh...layo a na nako ui...wa na jud ko kasubay diri...atots....up lang gihapon....

hahaha bisita everyday sa thread bro.. kaw jud.. pag.octoberpets pa jud ka dili au mkigkuyog ah.. tsk tsk tsk tsk.. bro pila kbuok ang imong hhogs?

Quote Originally Posted by Albrecht View Post
    hahaha bisita everyday sa thread bro.. kaw jud.. pag.octoberpets pa jud ka dili au mkigkuyog ah.. tsk tsk tsk tsk.. bro pila kbuok ang imong hhogs?
    ok bro...pero pas2x jud kaayo ang thread...ma biyaan jud ko...hehehe...
    nah.......busy jud ko ato sa pikas org bro....gamay ra gud mi ato...dili pareho sa HLOC nga daghan kaayo ni attend ba...kung mo biya pako didto..wa na jud....
    2 ra ako HH bro...male(4months old) ug female(3months old)....

nah.......busy jud ko ato sa pikas org bro....gamay ra gud mi ato...dili pareho sa HLOC nga daghan kaayo ni attend ba...kung mo biya pako didto..wa na jud....

hehehe sub2 unta mo ni mhon..

@all sa mga breeders, pila age sa nu female hhogs sa 1st time nnu breed sa ila? 6months mo or 5months

Quote Originally Posted by ronnfive View Post
    @adjao, nkabuhat na ka ventilation sa imong plastic bin? the more holes the better gyud.

I hope sa hapon lang ang EB para makaapil si Jupelita.^^
    ~nka sugud nq bore holes into the plastic bin, but i'll have to continue tmorrow since nangatug nang mga taw run... maikog q mu tiwas... hehe. maybe i'll post a pic tmrrow of the progress...

taga asa gani ka bro? (limot ko dah) pde ra ako butang holes sa imo bin nya pde rapud nako butangan screen imo cover pareho sa ako.. pero imo lang mga supplies..^^ pde ra ako ang screen..^^

@bad mas nndut diay ang friskies kysa iams?
    ~hehe, thanks bro, hehe pero i've got the hang of it nah... hehe... mu duol lang q nmo if na q ka lisdan sa aq pag tiwas ani... hehe... thanks nn,

@jupelita: thanks sa repz... um, pwed mu ask howmuch ila ddto hamsterball pag palit nmo?
    tnx much

Elite Member

mao sakto jud ka bro paspas ra kau masaag na gani ko kng mgtrace back... hehe pro mau nuon active kau agn thread..

hehehe sub2 unta mo ni mhon..
    sub2 btaw mi ato bro kaso lng dli ka katiming na muduol c taz ky ngduwa mn mo basketball ato ug gamay rsad kau mi ato nga tym dli preha sauna na dghan jud kau mi sa group krn ky na bz lng mga pipol mao wala kaad2 pro cge lng kita kits puhon sa DEC nsad na petshow.. andama na inyong mga pets ana.. hehe

Quote Originally Posted by mhon View Post
    mao sakto jud ka bro paspas ra kau masaag na gani ko kng mgtrace back... hehe pro mau nuon active kau agn thread..

sub2 btaw mi ato bro kaso lng dli ka katiming na muduol c taz ky ngduwa mn mo basketball ato ug gamay rsad kau mi ato nga tym dli preha sauna na dghan jud kau mi sa group krn ky na bz lng mga pipol mao wala kaad2 pro cge lng kita kits puhon sa DEC nsad na petshow.. andama na inyong mga pets ana.. hehe
    aahhh ic.. mura gamay rapud bitaw to nu paglili nako sa nu booth.. naa napud nya diay petshow..? kinsa ng.organize?

11.    Advertisement