One of the best chorizo na ako natilawan, kanang luto na daan ba, is sa Charcoal. Asa inyoha?
One of the best chorizo na ako natilawan, kanang luto na daan ba, is sa Charcoal. Asa inyoha?
Mao ra jud tawn ni ma dali2x nakog luto sa una kung gutom kaau gikan skwela or gikan duwa basket.
Naa mi silingan nga adik2x iya ibaligyag P5.00 per dozen ang chorizo hinimo sa iyang mama.
Pina merkado style nga chorizo, pwerteng lami-a!![]()
kalami anang chorizo oi. skinles. hhmmmmmm.....
I have to agree with you, Don. Lami bitaw ng sa Charcoal.
I also like Barbecue Joe's Chorizo. I think sila ang original Rick's saona kadto sa ramos pa.
malimpyo o mahugaw lami man gihapon hehe
kanang bbq kay pagka... busog jud
kahinumdom pa ko sa bata pako inig uli ako brods and sis, magdala cla chorizo kay atbang man sa ramos ila boarding haus (kadto old ramos market nga nasunog or gisunog? hehe).. haskang lamia, pamahaw paniudto ug panihapon..magpaibog gud ako mga klasmets..haaayyy elementary days pa to! hehehehe
lami man cya... pero wen i think about how they make it murag luod-on ko oe...yaks!....
d nako ganahan mukaon ug chorizo labi na kana gkan sa merkado mandaue..the reason is.. one time nag sakay kog multicab nya nalabyan namo naay gipangdakop ang mga pulis...mga batan-on naay mga bit bit nga sako.. ingun dayun ang drayber... na may ra daw na masakpan nang mga tawhana kay mag cgeg pamatay ug iro ug ering..unya ibaligya sa merkado para himuoon daw lansiao siomai ug chorizo.. kita jud ko giablihan sa pulis ang sako mga iro jud ang sud.. huhuhuhu poor animals..
mao na be careful nalang jud mo asa mo kaon d mo pataka basin d na mao inyung gikaon..
i sell chorizo... maka assure ko na clean ang meat na ginagamit.. if salig mo sa tudings, then maka salig sad mo sa ako.. ako nag supply sa tudings og meat..
pm lng for orders...
happy chorizo eating guys.. ehehe![]()
Similar Threads |
|