Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Quote Originally Posted by ********r View Post
    nangita mi ni papa sa una ug pingpong table diha sa jb sports. 13K pilo-pilo na type. sus... mahal kaayo!

nag order na lang mi ug 9x5 na 3/4 plywood sa among suki na hardware. then 2 days lang labor sa carpenter namu. daug na!!!
    tagpila sad nang made to order nga 9x5 na plywood bro? asa sad na hardware ninyo gipalit bro? tnx!

Naay baligya human daan na, sa Gaisano Tabunok sa sports section. Duha to kabuok, nindot baya sad ug barato ra pod. Kon gusto mo makigduwa nako, I have my own 9x5 table. I live in San Isidro, Talisay.

Junior Member
    Quote Originally Posted by poseidon16 View Post
    Naay baligya human daan na, sa Gaisano Tabunok sa sports section. Duha to kabuok, nindot baya sad ug barato ra pod. Kon gusto mo makigduwa nako, I have my own 9x5 table. I live in San Isidro, Talisay.
    Bro., kahinumdum pa ka sa presyo kanang naa gaisano tabunok? worth sab kaha tu sa iya quality? thanks daan ha sa imo feedback. Nya kanang imo 9X5, pila sab imo gasto ana tanan including tiil and pintal. Para exercise ra man gud ning ako... Morag dili man ka malingaw sa akong dula kay panington ka sige dakop sa bola kaysa hapak!

thanks again

Junior Member
    [quote=********r;7726657]nangita mi ni papa sa una ug pingpong table diha sa jb sports. 13K pilo-pilo na type. sus... mahal kaayo!

nag order na lang mi ug 9x5 na 3/4 plywood sa among suki na hardware. then 2 days lang labor sa carpenter namu. daug na!!![/quote

sumpay ko ani bro... pila sab tanan imo gasto sa 9X5 including tiil, panday ug pintal...
    thanks daan sa info.

[QUOTE=nihao;8231393]
    Quote Originally Posted by ********r View Post
    nangita mi ni papa sa una ug pingpong table diha sa jb sports. 13K pilo-pilo na type. sus... mahal kaayo!

nag order na lang mi ug 9x5 na 3/4 plywood sa among suki na hardware. then 2 days lang labor sa carpenter namu. daug na!!![/quote

sumpay ko ani bro... pila sab tanan imo gasto sa 9X5 including tiil, panday ug pintal...
    thanks daan sa info.
    Brod, nakapalit kog 5x9x3/4 for only 3,000 sa Talisay Lumber. Ang akong gastos tanan apil na sa pintal, tiil ug labor kay 5,000. Ang pag himo kay one day ra basta pag himo lang daan ug specifications sa Table. Tan-awa lang sa Google, para naa kay idea.
    Kon gusto ka, tan-awa ni akong table. I live in San Isidro Talisay, or you can call me 2382838.Look for Louie.

Junior Member
    [quote=dongkaka8;8233592]
    Quote Originally Posted by nihao View Post

Brod, nakapalit kog 5x9x3/4 for only 3,000 sa Talisay Lumber. Ang akong gastos tanan apil na sa pintal, tiil ug labor kay 5,000. Ang pag himo kay one day ra basta pag himo lang daan ug specifications sa Table. Tan-awa lang sa Google, para naa kay idea.
    Kon gusto ka, tan-awa ni akong table. I live in San Isidro Talisay, or you can call me 2382838.Look for Louie.
    salamat kaau bro... asa maau gamiton, plywood or kadtung plyboard... kaning 3,000 nimo marine plywood ni? thanks again bro... ngita nya ko time makatan-aw sa imo gihimo...meantime google lang sa ko..

7.    Advertisement

Page 2 of 2 FirstFirst 12