Page 13 of 26 FirstFirst ... 31011121314151623 ... LastLast
Results 121 to 130 of 252

kinsa naa idea how much cost ani genuine part sa kmx na rear hub kato disc brake ready?
    kinsa supplier ani?

@benchoy kana imong plastic kit same rana sa gibaligya ni prettyJ dri sa istorya na xr-crf convertion kit?, plastic napud na imng tank?

Quote Originally Posted by josephG View Post
    @benchoy kana imong plastic kit same rana sa gibaligya ni prettyJ dri sa istorya na xr-crf convertion kit?, plastic napud na imng tank?
    oo same ra tanan,kaso la nko gamita an plastic fuel tank ky dli mo sakar sa ako xlr na chasis. pang crf na chasis man gd to cya na tank.an ako stock na fuel tank ako g gamit gpa oxy/acy lng nk0 para ma attatch to nut para ma bolt an plastic nya g pa pintalan og black.

wla pto mahalin iya crf plastic kit? maayo bya sad na klase na plastic tas barato pa.

Quote Originally Posted by gerryboy View Post
    bro, asa ta kapalit sa imo ingon nga FMF or pro circuit na pipes?
    naa cebu?
    sugod na ko pamalit karong first week of august... para mausa na ang trabahoonon...
    ug inverted fork boss, asa ta kapalit ana
    naa ka nasabtan mga barato?

mga bro, need help lang kay sukad ko scratch pag assemble motor...
    hehehe!
    need to buy all those parts lang...salamat...! kung naa moy inyoha, palihug lang ko send ug pic, para ato masabot dayon...
    hehehehe!
    salamat....!

Sir naa koy baligya inverted forks and swingarm sa cr. Naa sad koy plastic tank sa crf ug airbox. contact me at 09308957331

Quote Originally Posted by yamazuki View Post
    Sir naa koy baligya inverted forks and swingarm sa cr. Naa sad koy plastic tank sa crf ug airbox. contact me at 09308957331
    u from bohol sir?

Quote Originally Posted by benchoy View Post
    oo same ra tanan,kaso la nko gamita an plastic fuel tank ky dli mo sakar sa ako xlr na chasis. pang crf na chasis man gd to cya na tank.an ako stock na fuel tank ako g gamit gpa oxy/acy lng nk0 para ma attatch to nut para ma bolt an plastic nya g pa pintalan og black.

wla pto mahalin iya crf plastic kit? maayo bya sad na klase na plastic tas barato pa.
    lisod diay e fabricate para ma fit ang fuel tank bro? plano pud nko to get that plastic kit pero ang plastic fuel tank lng akong gamiton para ma reduce ang weight sa ato xlr, bacin plano nmo e baligya imong plastic fuel tank bro.. pm lng sa price hehe

Quote Originally Posted by josephG View Post
    lisod diay e fabricate para ma fit ang fuel tank bro? plano pud nko to get that plastic kit pero ang plastic fuel tank lng akong gamiton para ma reduce ang weight sa ato xlr, bacin plano nmo e baligya imong plastic fuel tank bro.. pm lng sa price hehe
    mura mag lisod bro ky ma utro man gd imo chasis kun sa crf imo gamiton. naa cguro mo trabaho ana pero dako sad cguro ka magasto. napalit na ako tank bro.

Quote Originally Posted by yamazuki View Post
    pwede ka mka post og price dre bro?

check this out mga bro cool pipe from NCX T4 PRO PIPE

underbone tuner: NCX T4 Pro Pipe: Sound Test on Honda CRF 250

@benchoy...bos asa ka sa leyte?ask lng ko kng asa t kplit s leyte s mga fairing set pra xr ug tgpila?tga southern leyte ko bos. .
    Last edited by outzidaz; 09-15-2010 at 04:34 PM.

11.    Advertisement

Page 13 of 26 FirstFirst ... 31011121314151623 ... LastLast