yup abellana japun. actually, naka practice mi last night. adto nya baddog.
yup abellana japun. actually, naka practice mi last night. adto nya baddog.
medyo bc man gud ko basta working days, not like before nga naka apil ko sa inoyha for one week kay wala paman to gud na abot ang among project, karon nga na a na, mag lisud nako. Sa pag kakaron nag self practice nalang sa ko pero if i find extra time mo join nalang nya ko sa inyoha...
ey guys. musta na mo tanan? hmm kinsa ni si tee_liz? tara? risa? anyways. padayon sa practice ninyo once a week ha. i'll schedule your exams kung kanusa ko ninyo pabalikon diha sa cebu.hehe.
baddog balik na uy.pwede sad mag one on one mo ni scooby kung musugot siya.
scooby alagai jud ang atong mga girls ha?iapil na imong uyab uy.hehe
hahaha... si pauwiks gimingaw na sa cebu! saun na lang si major babe...![]()
bitaw pau, lisod baya wa instructor.. pero at least naning man pud mi... and maayo kaayo imo number one student!![]()
we should definitely be proud of this. i had my friend teach me once. his father teaches arnis. but my friend says i'm too "kiwaw." hehe. oh, well. maybe i should try again.
@pauwiks hehe mag one-on-one practice nya mi ni baddog. maayo na kaayo imong number one student pau.
velvet: join our groups para daghan nata mo represent sa MK team
Pauwiks : Mingaw nako sa ato group, nag panikad nako mo balik ug practice with our girls and boys.
Scooby : kinsa d-ay ang number one student ni pauwiks? he he he he, well i hope the number 1, 2, 3, 4, 5 ,6 ,7 ,8 ,9 ,10, 11 and ako nag pinaka last mo represent sa ato team. Let show them how good we are, lets break bones and kick there ass.............. Sakto ba? he he hehe
scooby again : i really love nga mag one on one ta para maka apas ko ninyo......ato nalang i insert sa ato practice..ok ka?
baddog n scooby: bitaw pag one on one mo.para makaapas si baddog ug marefresh si scooby
tee_liz:kinsa ni? c",
velvet: uy apil sa among group just contact tee_liz scooby and baddog, mawala lang ng kiwaw nimo.
all: unsa nang kiwaw? hehe
pauwiks: kiwaw means "awkward."
si scooby pauwiks kay gipusposan ko sa arnis stick pag last na practice. sakit au. arte pa jud kaayo kay moreklamo kung siya ang maigo -- dili pareha nimo na bale wala ra bisan kapila na mapusposi. =)
tee_liz and scooby: unsay maayo na ang number 1 student ni pauwiks? pataka ra man mo uy.
baddog: sige na, apil na dayon sa prax aron naa nay mapraktisan og hapak ang mga girls. lisod man gud kung kami-kami lang kay hinay kaayo mi. alangan, magduha-duha man mi'g puspos sa uban na girls. maayo kung naa ka kay dako man ka lawas, so dili ka sakitan dayon kung maigo ka.
pauwiks: nag ka sabot nami ni scooby nga mag one on one. Para two virsus one team.......he he he heh ehe