Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Dako-a sa baby oi.. hehe amo baby kay pg anak 4.6lbs hehe amay ayo. :P kaya mo yan TS.. pero if mo advice jd sila nga CS, go for it na lng kay para mo gawas na dayon si baby.. anyway, ang mga CS karon kay di naman sa tiyan.. hehe sa pus-on naman dapit kanang ma tagu sa panty ang scar para maka two-piece2x ra puhon.. hehe lakaw2x lng pud permi sayo buntag labi na kanang pa saka nga dalan kay mao na ang nindot..
    Last edited by BackBeat; 08-27-2010 at 12:45 PM.

nanganak na cguro ang TS ani no. pero grabeh jud pagdako sa iyang bb ai ... lisod jud ni basta tapulan ka mag walking walking...

Quote Originally Posted by BackBeat View Post
    Dako-a sa baby oi.. hehe amo baby kay pg anak 4.6lbs hehe amay ayo. :P kaya mo yan TS.. pero if mo advice jd sila nga CS, go for it na lng kay para mo gawas na dayon si baby.. anyway, ang mga CS karon kay di naman sa tiyan.. hehe sa pus-on naman dapit kanang ma tagu sa panty ang scar para maka two-piece2x ra puhon.. hehe lakaw2x lng pud permi sayo buntag labi na kanang pa saka nga dalan kay mao na ang nindot..

Quote Originally Posted by tessF View Post
    nanganak na cguro ang TS ani no. pero grabeh jud pagdako sa iyang bb ai ... lisod jud ni basta tapulan ka mag walking walking...

CS jud ko guys maayo na lang kay package ko, 24k ra jud amng nabayran sa cbu doc. di jud sya bug-at sa bulsa, maayo na lang jud kai nka package ko. na cs gyud twn ko pagka august24 exactly 10:40am..di nmn gud mu us-os si baby sakong cervix kutob ra ko 7cm kay na sangit sa pelvic ang baby tungod sa kadako, mu ng na cs jud ko. dghan kau na shock nga doc sa kadako niya. 1wk pa lang sya kapin ron but mas dako pa sya sa 1mnth old na bby. thank God ayo na sad akong tahi sakto ka backbeat naa na sa pus-on ang tahi, thank you tnan sa inyong support at least safe si baby, and suuper healthy

24K ra imo CS? ka barato gud. Naa ko surigao ron then naay possibility ma CS ko coz naka breech position amo baby ang budget gi ingon sa amoa is more or less 100K. As in super taktak sa bulsa mao na naningkamot ko ug ma normal ko.

Quote Originally Posted by acejoy17 View Post
    24K ra imo CS? ka barato gud. Naa ko surigao ron then naay possibility ma CS ko coz naka breech position amo baby ang budget gi ingon sa amoa is more or less 100K. As in super taktak sa bulsa mao na naningkamot ko ug ma normal ko.

24k sis kay package man ko. if private pa guro ko ing-ana sad ako mgasto mga 100k jud.. but since nka package ko di jud sya bug-at sa bulsa, nka refund pa mi ug 11k..

Quote Originally Posted by lady_veedever View Post
    24k sis kay package man ko. if private pa guro ko ing-ana sad ako mgasto mga 100k jud.. but since nka package ko di jud sya bug-at sa bulsa, nka refund pa mi ug 11k..
    asa ka nag pa refund ug 11K? philhealth or SSS? maau ka sis oi ako diri adto ko sa private kay puno kaau ang public here. Im still hoping ma normal ko though. naa pa man change mu tuyok ako baby.

Your OB is the best that can advise you...

Quote Originally Posted by acejoy17 View Post
    asa ka nag pa refund ug 11K? philhealth or SSS? maau ka sis oi ako diri adto ko sa private kay puno kaau ang public here. Im still hoping ma normal ko though. naa pa man change mu tuyok ako baby.

sa philhealth ko naka refund sis. pila na ka ka-weeks diay sis? mas maayo jud bitaw ng normal, dali ra ang recovery. pait kaayo ko na cs, di kaayo ko kalihok2x pero karon ok na man ko, sakit2x pa sya gamay pero ma da na. good luck nimo sis. good health sad sa baby and nimo.

9.    Advertisement

Page 3 of 3 FirstFirst 123