aaahh so mo balik ra jd diay.. tnx sa heads-up! hahaha ga kurog.. ayaw lagi pang hugas kamot pghuman laba brad... hehe makapasmo na..
aaahh so mo balik ra jd diay.. tnx sa heads-up! hahaha ga kurog.. ayaw lagi pang hugas kamot pghuman laba brad... hehe makapasmo na..
^^ uu mobalik ra brad..welcome brad i just posted this one for everybody's information para ma aware pod sila sa ila phenom 2 555 be's..hehehe..kurog man jud bsag unsaon wa tay ma hems brad..hahaha..^_^..
so puhon diay possible na pud diay nga naay mga batch of X6 nga unlockable na sad? hehehe may untag pwede na ma unlock karon ang X6 mahimong 8 cores nga kanang padung nila release nga bulldozer.. hahaha
^^ wa ta kahibaw brad..cguro basin pohon it will..pero for now impossible pa kayo nang 8 cores..wahahaha..6 cores ra gani kutob ang intel if im not mistaken..hehehe..
yeah pero naa man ko nabasa na mga articles claiming naa daw pa gawas nga 8cores ang amd which code-named "bulldozer".. dunno lng pd if those are reliable sources.. hehe
yep i see brad..pero i think bulldozer will be released on 2011 based on some articles i've read..basin idungan nas 9xxx chipsets...
naa man AMD Phenom II X4 na base sa Thuban Core na pwidi ma unlock to 6-corejust search video on Youtube
![]()
^^ that's good to hear brad..nindota kahag maka jackpot ta ani sa..instant upgrade to the latest core jud..
Phenom II X2 555 (3.2G) 7mb black ed (from PCX) << mao ni nga specific model bro?
kinsay nakaunlock using the ones from pcx? naglibog man ko between athlon ii x4 or phenom ii x2 555 unlocked to x4 coz dili pa lang ma-unlock ang ako mapalit nga phenom.
plan sad nko buy ani and unlock it to Deneb w/ Asrock 880GM-LE.