brad danelectro naa bakay skycable sa inyoha tagai ko sa imo phone number ato suwayan if ato ma modify imo modem kon wala bayad brad ako rani nga hobby. if mo work oki kaayo.. for edicational purpose ra ni ako brad....
brad danelectro naa bakay skycable sa inyoha tagai ko sa imo phone number ato suwayan if ato ma modify imo modem kon wala bayad brad ako rani nga hobby. if mo work oki kaayo.. for edicational purpose ra ni ako brad....
Changed my PLDT myDSL to Sky Broadband. It's definitely better than my old connection. My 1.5mbps averages at around 1.4mbps-1.6mbps while it has burst speeds of 2mbps-8mbps during off peak.
Visit their site at provincialcebu
They have an ongoing promo wherein you only pay P999 for the 1.5mbps plan and P1,999 for the 3mbps plan. No cable deposit, free installation, skycable discount and 15 day trial if you're a skycable subscriber.
Hosted by Globe Business
Hosted by SkyBroadband
Hosted by Bayantel
Hosted by PLDT
![]()
dili pa ko pwede mag apply ani, kay naa koy utang sa skycable![]()
Mga brad. murag nindot jud ni ug serbesyo ang skycable dah. Naglagot na jud ko ug maau sa akong globe broadband bisag business account. wa ghapon silai au..
Nag plano ko ug kuha aning sky broadband pero dli paman d i available sa among area. sayanga oi.. wait lang sa ko ani. hayss..
Kinsa'y kibaw mo configure ug Linksys router para sa Sky modem?
currently im subscribe to both pldt 999 package and sky 1.5mbps, i have issues with my skycable internet through skype and video streaming compare to pldt connection where in fact sky cable should have provided more speed and less issues with video streaming. sad to say i made a wrong move in transferring to skycable.
mao bitaw na ang gusto sad namo mo change kuno mi.. but maayo lang ni karon kay wa pa kaayo nag subscribe.. pero mag dugay samelang gihpn.. mao na ni karon.. CHASING WHAT'S NEW..
Smart Bro
Time Tested: 12:58pm