Page 10 of 13 FirstFirst ... 789101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 127

Thread: Buntis ko...

inYo nang hinaguAn tinuyo-an ug gsaw-an so daPat saw-an pud ninYO ang responsibilidaD --

some guRo TS perO if sa akO na mahitabO ingnun jud nakO ang guRL na"its time to starT buiLding our future " samut na ug Luv nakO then tarUng pud cya na gurL ....

anyways in my end saKto na man pud ko sa age then i thiNK mature na pud ko -------

MAH, NAKA BUNTIS KO..

PAH, HUHUHU... SAON MANI NAKO HUHUHU...

wapak dayon og kasaba!!!

kung bata pah, paksit dyud ni sa iyang ginikanan... maong mo dagan nalang kay di ka take, ever. lol...

naa pud makig pa kasal kay if nahan dyud me sa girl, barogan dyud oi... bahala nah...

mangita sakog trabaho day ha unya mag pakasal ta.. paita pud..

C.I.A.
    Blog Entries
    1
    nindot jud lagi kasal pero ka pasakal.. lisora oie..

dili lang kow mag uyab2 oe... kuyawan nako da

pero balik nea kow ani na thread..

ky wala man gud love na involved..d bya basta2x ang kasal oi..sala sad na sa girl wala sya nag careful...kung mag-uyab siguro ky panagutan na sa lalaki..pero kung one night stand ra, do you think dili ma miserable ang life ninyong duha kung magminyo tungod lang kay naburos?

dli man guro sala if ma buntis ang usa ka girl as long as iya lng ipa ka taw ang baby, bahal na ug wlay father na mo atubang ani. gift bya ba ang baby ha (nasuya ko, coz i love babies)...
    maybe some guys kay in.ana sis, kusog mag pa asa but in the end kay mo biya ra diay. pero come to thnk of it na abortion is not the answer para ma luwas imong dignity as a girl but nag puno2x lng ka sa imong sala...
    mao gd na careful/responsible gd ta sa atong mga actions. kay ni commit ta ana na butang, meaning ready ta sa outcome ana...

mao ng d gyud mag kumpyansa para d ma buntis.. gamit jud ug mga items para d ma buntis..

sa mga guys na hadlok ug responsiblity, pag self-help nalng mu uy para di mu makabuntis! kasabot mo ug self-help?

unsa manang self-help.. sus paita absent gyud ko pag discuss ni mam ana.. hehe..

ot: na lingw ko nla "ll cool j" & "iron wood". asa namn mo

11.    Advertisement

Page 10 of 13 FirstFirst ... 789101112 ... LastLast