still looking guys....naa mo dra?a2 nana paliton inung mga deffective aircon guys...
![]()
still looking guys....naa mo dra?a2 nana paliton inung mga deffective aircon guys...
![]()
still looking guys....lets up....wala mo dra deffective?![]()
Pila imo palit boss? 110v 2units 0.5hp. Kenmore ug Goldstar. Pm lng bro. Thanks au.
Dili nalang kaayo bugnaw...not really defective... Basin interested ka ba... Hehehe
naa ko bro 1hp carrier brand the problem is mo ground cya pero makabugnaw pa cya last naku nga gamit
.ako nalang ni baligya kay nakapalit kog lain nga aircon 500 nalang ni cya pero nia ang items diri opon txt me 09208057627
naa ko bro 1hp carrier brand the problem is mo ground cya pero makabugnaw pa cya last naku nga gamit
.ako nalang ni baligya kay nakapalit kog lain nga aircon 500 nalang ni cya pero nia ang items diri opon txt me 09208057627
bro i already txt u w8 rko imu reply...thanks sa pg view ninu guys....
@kit-cebu pwde n2 ma tan.aw ang unit bfre nko ma give og price?kai i only buy deffective gud...kai e chop2 rna nmo...let me see the unit 1st.thanks....![]()
sauns sd ani namalgya na deffective aircons ui dili sgru 2 pa baligya kai ako g txtn wa mn mo reply dayun....lolx...lets up nlng mga madlang people....![]()
good evening guys...saka sa ta nninu beh...pra paliton na ta na inung mga deffective dra....![]()
still looking a deffective A/C guys...if u have there contact me so that we can negotiate.![]()