Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 40

ganahan bya gyud unta mi nga panday na lang pero nagtrabaho man mi duha sa ako husband so walay makabantay. naa ko ga trabaho run sa guadalupe nya siya sa i.t.park.

bitaw try mo pangutana sa inyo silingan didto nga nag renovate pod aron naa mo idea.. pero ma panday ra or contractor dapat naa jud mo tao nga makabantay..

Quote Originally Posted by canister_sa_puwet View Post
    No comment ko aning deca homes,,, kung naa lay kwarta, d ko puyo ani nga subdivision
    unsa problem d ay sa deca bai?

bisan kinsa naman tngali ug daghan2x ug kwarta aw mag tukod nalang ko ako haws...

Quote Originally Posted by ritsche villadolid View Post
    manolo paragsa akoa archetic, selengan diay ta,kana new white house atbang sa graphic star mao na amoa,mga cortes na yuta amo napalet
    dako-a anang imo blay dha bai oi, cge ko tan.aw dha ig agi nko...

Quote Originally Posted by pastry_chef View Post
    Ask unta ko unsa mas maayo. Mukuha mi ug contractor or panday direcho para munindut jud amo house but at the same time makasave sad?

Nakapalit man mi corner unit sa deca homes. gusto namo ipaexpand ang luyo ug kilid na vacant lot so dako2x pa gyud trabaho.

Libug mi kung kuha contractor of kuha mi panday lang direcho. Kay kung contractor ingun nila substandard daw na materials gamitun. Kung panday ra pud bantayunun kunu nya kuyaw pa masayop sayop labi na la sad mi nahibal-an.
    pwede ra sad supervision lang nya iya taw sa engineer or architect para ka minos ka gamay ug kun gusto ka pwede ko katabang nimo naa ra sad ko sa deca puyo karon...

Quote Originally Posted by pastry_chef View Post
    ganahan bya gyud unta mi nga panday na lang pero nagtrabaho man mi duha sa ako husband so walay makabantay. naa ko ga trabaho run sa guadalupe nya siya sa i.t.park.
    hapit na mahuman inyo balay sa deca noh?

Quote Originally Posted by rifleman View Post
    pwede ra sad supervision lang nya iya taw sa engineer or architect para ka minos ka gamay ug kun gusto ka pwede ko katabang nimo naa ra sad ko sa deca puyo karon...
    ok ra pod ni ingani supervision lang..

ryan_22- bag-o pa na nahuman bro,sa sulod naa pa mga ginagmay kulang sa finishing,wala lang nako dale dalea para makapili ta nendot na materiales

human na gyud turnover na lang kuwang. corner lot man na amo. gusto namo pabutangan extension sa luyo ug kilid para mudako amo balay. nya panindutan sa sulud. kanang nindut na tiles ug partition and cabinets. pila kaha magasto ana noh? tigum pa sad mi para patiwas so basig august pa mi pa start renovation.

try lang pa estimate kun pila jud gastuhon sa imo renovation...

11.    Advertisement

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast