post your reviews here kung asa mas nindot. apili pud kng asa nindot stayhan na resort.
thanks......![]()
post your reviews here kung asa mas nindot. apili pud kng asa nindot stayhan na resort.
thanks......![]()
iv been to malapascua.. nindot siya.. libre man gud mi ato kay naa paryente pero kung hadlok ka balod medyo rocky ride jud didto labi na ting ulan. hehehehe pero sa camotes nice jud.. wala palang ko ka adto pero kung ako papilion camotes.. pero nice sad kung mo try ka adventure2x.. ninja2x tirada ba. hehehehe wala ka kahibaw sa lugar pero mangutana lang ka.. haron maka tultol ka.. pero maayo jud kaayo mga tao didto mg acomodating kaayo.
been to malapascua...nice didto...nya daghan ang barato na mastayan.. we stayed sa Ging-ging's.. sa likod sa Coco Cabanna man guru to... 500 ra good for 2..pero fan lang dili aircon..pero it's good para sa tight ang budget ug backpack ra.. w/ own cr man sad..and in fairness it's clean man.. sa silong na'y restau.. filipino/american food ang giserve..mao ray mahal2x.. kalimot nako sako gi-order.. breakfast ra man to..murag tapsilog guru to.. 70+... mahal ang price... good thing sa amo sako friend kay we brought foods with us...and 2 days ra man mi didto so aside sa breakfast wala na mi nipalit ug food..
nasay mga diving sites didto..and if you want to go around the island, pwede mo muabang ug habal-habal tag 50 pesos..
..as for Camotes..la pako kaadto... this May pa mi muadto pohon sako amiga..
I prefer camotes over malapascua,. You can inquire about Camotes resorts sa Discover Camotes office, right side sa old bridge kung padulong ka sa mactan from cebu city. Wa pa kaabot sa UCLM.
ingon ako friend nice daw sa malapascua.....i'm planning to go there one of these days, kuna naa nakoy makit-ang kuyog lol
nice sab malapascua, wa pa sad ko ka adto camotes di ko ka compara...
nahan ko balik didto sa malapascua kay pispul ayo... mingaw, nindot...
nindot e stroll2x.
for those who wish to visit Camotes island
please feel free to visit our official website
http://travelcamotes.com/
![]()
camotes island
travelcamotes.com
![]()