bro..naako WD 160 sata desktop naapa resibo last year napalit...usahay dili ma detect but yesterday dili na ma detect pila ako buyad mag pa rma or trade into seagate sata? pm text 0916 7609 128 need your help thanks
bro..naako WD 160 sata desktop naapa resibo last year napalit...usahay dili ma detect but yesterday dili na ma detect pila ako buyad mag pa rma or trade into seagate sata? pm text 0916 7609 128 need your help thanks
tagpila imo palit sa 40gig seagate ug sa 80gig maxtor bro?
still available...
3850 ati
click photo for bigger
running for 5 hours i tried (shutdown and restart and still same)
no magic nor repair has done
you can check or bring your own technician to prove it
on the screenshot Win7 no drivers yet installed but still working flawless
pm me your offer
(ill prefer trade hdd defective +cash or if you have many def. hdd will do fine)
(pass lang ko sir butitoy)
all available
pm your defective hdd
i preffered trade
sikaran nato
pm lang nya sa offer

Sir available pa na imong video card? naa koy mga karaan ng a hard disk pero Dili lang ko sure kung defective na ba ni or Ok pa. Wa naman ni nako gamita gud.
Mao ni sila:
Maxtor - 10 GB
Seagate - 10.2 GB
Seagate Barracuda - 40 GB
Naa pa pud ko seagate and maxtor pero mas lower capacity.
Pila nalang na imong Video Card? Baylo nalang ta? hihihi

Sir available pa na imong video card? naa koy mga karaan ng a hard disk pero Dili lang ko sure kung defective na ba ni or Ok pa. Wa naman ni nako gamita gud.
Mao ni sila:
Maxtor - 10 GB
Seagate - 10.2 GB
Seagate Barracuda - 40 GB
Naa pa pud ko seagate and maxtor pero mas lower capacity.
Pila nalang na imong Video Card? Baylo nalang ta? hihihi
bro naa ko defective 2.5" HDD 80g..cge ni cya paka2x ako ni cya gi dala sa green valley kay ako unta ipa ayo pero la na dayun kay mahal2x ang ilang pa ngayu na short ko sa ako money...pm me if ginahan ka ani..