Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 50

ahahahaa..naglagot na gani cia nimo daan gisagpa pa jud nimo..*lol

ask her if she still loves u if dili na pagbuwag nalang mo..hee

Quote Originally Posted by MeMoReX- View Post
    wow under ka but you manage to hit her twice... hehehe... make sense... you're the only one who can answer your questions...
    are you telling me that?? how could i answer?? brrrraaa!! wa ka kbalo unsai na agi.an nmu. in fact d ko kbalo maglagot. pero if gurls get mad how many days pata eh forgive. patience ang usa pd nya nanu iya ko g.sugtan. d mn ko sabaa na tao hilomon mn ko gd.

Quote Originally Posted by j.alob View Post
    sorry dude akong comment..

ur a faggot fake and gay.. hitting a girl.
    hahah nice comment
    ok ra dude

just one thing love nko cya imbis iya sala ako saw.on ky moody kau. kng unsa iya gsto htg nako tnan. mag kuyog pmn gni me halos taga adlaw hatod kuha somtimes. nya ako lingw rjd twn computer dli pko sugtan. kusog kaau mamalikas halos tnan balikas nadwt nato complete sentence pa. I know girls do have much pride.

Quote Originally Posted by prettykix View Post
    nganung nanagpa man sad ka oi. owver. gudluck nalang
    la lng miss d mn ko kbalo masuko gud...kusog kaau ko magluom..honestly maldita jud cya pag-au

acutally same mo sa akong uyab.. then ako sad.. same ko sa imong girl... selos rana TS.. maski ako gani before akong uyab mo tan.aw og babaye na maglakaw name.. mangluod naman gani ko niya.... then sapoton then dili na managad kay nag selos lang insecurities.. ganahn man me mga babye jud na kami ra tan.awon sa uyab..hhhehehe well sa akoa lang na ha.. i dont know sa uban.. hirap jud me mga girl mabalikan og trust.. kay mahadlok naman jud me na basin mahitabo pa bah pero kami mo stict me sa laki dili me anang buwag2... mo sacrifice lang bah.. and please avoid ka anang dapat2 sa imong uyab kay mao bya na reason y nakig buwag ko sa akng uyab( which is 4 years nako uyab then gabalik me) kay sapoton, manapat... then dili kabaw mo appreciate... but now nagkabalik me niya... nausab siya.. i am so happy for him... and soon we will get married.. engaged naman me niya..

Quote Originally Posted by killingpoint View Post
    hi everyone,

naka sala mn jud ko sakong uyab ika usa rasd about knng friend nmu pgkabata nya maibog nmu nya mag send ug email something. my gf had read it then i really really hurt her pero dli mn jud to tinoud pero dli jd cya mo too wen we were still highskul. karon college nami,we are now 2 years and 6 months tungod ato na wla na iyng pag salig nako halos tnan nlng iya makit.an ky naa malice . ganina kadlawon nag away me i punch her at the arm and slap at the face dli kusog pro sakit ghpon sa part nya T.T . ang rason ra sa iyng kalit2x ky patagad kno ko sa uban babae na ang kuyog ra namu ky barkada ra bya.honestly under ko nya ky d ko nhn biyaan gud HOW COULD I REGAIN HER TRUST WITH THIS SITUATION??. HTAGI KO UG ADVICE KUNG UNSAON NAKO KY LOVE KAAU NAKO AKO UYAB HALOS TNAN NLNG AKO NA GHTG PRO LA GHPON CYA SALIG....

tubo mn ko ug comupter,ps1 ug ps2 pundo ra balay. krn kng mo ana ko nya mypa mgduwa ko ug dota dli pa kaau mag away dli ghpon cya ky dli kuno ko mo care.

stay away from girls lang sa kay mao man jud na ang common reasons nga masuko ang bae gud.. let her feel nga sya rajud, wa nakay sideline unta.. kay ako pa imu uyab nya imu ko nahapak or sumthing? way pagduha duha buwag ta oi.. kay basin wa na katilaw ug pasakit sa ila nya ikaw ra mag inana nya.. di na xa maau jud..

are you telling me that?? how could i answer?? brrrraaa!! wa ka kbalo unsai na agi.an nmu. in fact d ko kbalo maglagot. pero if gurls get mad how many days pata eh forgive. patience ang usa pd nya nanu iya ko g.sugtan. d mn ko sabaa na tao hilomon mn ko gd.
    bisan muingon pakag hilomon ka.. kasagaran pa jud sa mga tao, basta hilomon mka ingon ang lain nga naa sa sud ang kulo.. awa lang gud na nigawas na imu, sagpa man daun.. grabe najud na.. wa lang ka kahibaw basin gathink nato imu uyab rn nga nasagpa nimu xa sa simple reason wat more if grabe na ang away.. di jud na maau imu gbuhat oi bisan kausa ra na nahitabo..

la lng miss d mn ko kbalo masuko gud...kusog kaau ko magluom..honestly maldita jud cya pag-au
    dili na xa excuse ang grabe ka maldita oi.. nature nana sa babae.. dili tanan virgin mary ang dating

wa ko ka getch ani hehe kay nanumbag og nanagpa naman. hehe ambot lang

sige padayon

hmmm... TS wala pa gale nmu na regain balik ang iyang trust nagbuhat nasad ka ug laing sala...ahaK!
    bisan unsa pa never jud anang jumbag oist patay jud ka laki ka, the more lang ka maglisud ug pabalik sa iyang pagsallig nmu tagam jud ka

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast