Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

akong cousin iyang hubby grabe kaadik og online games mao jud ni iya problema karon..hehehe

uu big chance! i once did it before sa ako ex.lol

when he asked me,i choose my online games than him jd,so what he did is play the game too

but i doubt same scenario will happen this time.i've learned

another thing kung you truly love your partner pud cguro,kaw jud ang priority nya kesa sa ol game addiction

Kuyogi na lang ug duwa ug dota, para kuyog mo pirme.................he-he
    Depende ra na sa tawo, ug sa maturity, dula ra man gud unta na ang dota, kung dili na nimo atimanon biya-biyaan okay ra, inig balik ug on sa computer naa dayon, pero dili man na puwede sa uyab, kinahanlan man ug TLC ang uyab...........

Quote Originally Posted by maitoots View Post
    naa jud big chances sis
    naa man to thread somewhere diri about anang uyab ug dota and murag majority jud sa guys mas priority ang dota hhahahah sauns
    nuh?? mas majority unahon ang dota hayss looya sa girl..bsta d lang mambabae ok ra na hihihi

Quote Originally Posted by Tirong-say View Post
    Kuyogi na lang ug duwa ug dota, para kuyog mo pirme.................he-he
    Depende ra na sa tawo, ug sa maturity, dula ra man gud unta na ang dota, kung dili na nimo atimanon biya-biyaan okay ra, inig balik ug on sa computer naa dayon, pero dili man na puwede sa uyab, kinahanlan man ug TLC ang uyab...........
    wow approve approve hihihi

sus nka buhat nko ane sauna, wala mi ni simba sko uyab kay ng duwa ko og prince of persia(offline nuon to).hehehe. sakpan nuon ko, paksit sa kasaba.hahaha

Quote Originally Posted by Clifford_2008 View Post
    walay chance kay dedicated sya nako.
    OT si and*** he he he

Quote Originally Posted by romano2717 View Post
    sus nka buhat nko ane sauna, wala mi ni simba sko uyab kay ng duwa ko og prince of persia(offline nuon to).hehehe. sakpan nuon ko, paksit sa kasaba.hahaha
    wahehe paksit looya mao na dha ron

yup, naa jd chance...ing.ana ang uyab sko miga sa una.hehehe

HALA! hitabo ni nako ahak!

before sa katong mag uyab pa mi ka team ko niya magduwa ug dota bisan asa kuyag sa among mga kaberks... ako ray babae magduwa ug dota sa una bisan kadlawon adto mi sa sequel magplay kay daghan man pud players...

okay ra kaayo to nko kay adik man pud ko dota but lahi naman gud karon kay naa na gud mi anak after 8 years namong mag uyab. gipalitan pa jud nko siya computer, gipata-uran ug internet connection DSL ang request sa hanggaw kay paspas kono dota... snaban nalang ko sa amaw kay magduwa siya. muna2x natong pahumot ig human ug ligo di lang ta takdon kay nagduwa pa siya. ug sa dihang wala na ko kaantos guntingon ko pa bitaw iyang ethernet cable da! nabaw ug adto sa fast win palit lain cable... hahhaah... karon kat-on na siya mas maayo jud ipagawas ang kalagot kay if wala pa to bungkag jud computer ba heheheh....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast