Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34

tell so that we will know...

ang advice lang nako ninyo.. if tig pa groom mu.. kanang makita ninyu gi unsa pa groom.. ayaw bya-i.. kay wala ta kibalo ang tig groom wala diay sa mood... wala ta kibalo gi tarong bah og treat atong mga iro... basig sagpa2x-on ra atong mga iro sa tig groom...

Quote Originally Posted by aardvark2 View Post
    ang advice lang nako ninyo.. if tig pa groom mu.. kanang makita ninyu gi unsa pa groom.. ayaw bya-i.. kay wala ta kibalo ang tig groom wala diay sa mood... wala ta kibalo gi tarong bah og treat atong mga iro... basig sagpa2x-on ra atong mga iro sa tig groom...
    ganun ba?? tsk tsk.. nakaktakot itong ganito!! so ibig sabihin hndi dog lover ang pet groomer! and besides i think new pet groomer ng caminade un?? kc usually ung matanda na lalake at babae ang tag groom dun..

1tym naka kita ko (nagbuy ko og shampoo ato),naa g groom na murag mix tzu...den langas man kaayo ang dog,& ni shake man(kay gkan to giligo) so nabasa sa pisik ang tig groom og ang floor,,iya btaw na g sagpa,bsta g hapak,murag tininuod jud to.,,wala nako kita wat happened nxt ky nilakaw nalang ko,ako maluoy sa dog...tsktsk plan unta nako ipa groom ako dog,bt i changed my mind after sa aq nakita...kiat sad baya ni akong dog basin d lang sagpa ma ani niya...heheh

lagi.. mag hire pud unta sila tig groom nga atleast mu pasensya og iro... d pajud ilang iro.. la sila kibalo unsa ka pinanga sa tag-iya ang mga iro nila..

Quote Originally Posted by m!nyanG View Post
    1tym naka kita ko (nagbuy ko og shampoo ato),naa g groom na murag mix tzu...den langas man kaayo ang dog,& ni shake man(kay gkan to giligo) so nabasa sa pisik ang tig groom og ang floor,,iya btaw na g sagpa,bsta g hapak,murag tininuod jud to.,,wala nako kita wat happened nxt ky nilakaw nalang ko,ako maluoy sa dog...tsktsk plan unta nako ipa groom ako dog,bt i changed my mind after sa aq nakita...kiat sad baya ni akong dog basin d lang sagpa ma ani niya...heheh

thats why i learned how to groom my dog kay hadlok ko luokon pa lang nila.. bitaw i just started to groom myself my dog kay mahalan ko in the first place. now happy my dog with my trim niya.

caminade baya ko pa groom sa ako dogs before until we met our dog trainer who also knows how to groom, home service pa and makita pa jud nimo unsaon jud... and cheaper!
    Last edited by tsikay101; 12-29-2009 at 07:48 AM.

dili man sila ganahan mo groom sa akong mga iiro ambot kaha..

Quote Originally Posted by xkenikensx View Post
    dili man sila ganahan mo groom sa akong mga iiro ambot kaha..
    unsa diay na dog nimo sir adto ko tig palit og bearing sa caminade south...

dli man sila mo sugot naa ang owner sa dog kung magpagroom ka didto kay mo kiat man... me i groom my dog ra ni palit jud ko trimmer and satisfied raman mi kay naa man didto kung unsa ka tas.a imong gusto... ka dugayan nimo ma anad nako...

Quote Originally Posted by chabby_whamby View Post
    unsa diay na dog nimo sir adto ko tig palit og bearing sa caminade south...

dli man sila mo sugot naa ang owner sa dog kung magpagroom ka didto kay mo kiat man... me i groom my dog ra ni palit jud ko trimmer and satisfied raman mi kay naa man didto kung unsa ka tas.a imong gusto... ka dugayan nimo ma anad nako...
    asa ta maka palit anang pang trim bro?? palit nlng pud ko

11.    Advertisement

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast