Page 10 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 91 to 100 of 106

for me, i think the most educational book of all time is a Playboy Magazine. it's got everything on it. it even has religion on it. the worship of women! hahaahahaahaha!

Quote Originally Posted by chad_tukes View Post
    guilty gyud na si ELI SORIANO kay ngano mu likay man siya sa balaod?

international fugitive. nyahahaha...
    fugitive na kung fugitive wala mi pakialam ana...ug wala na lagi mutuo anang inyong chismis lagi...gusto kag proof?

YouTube - KKTK international thanksgiving

kung tinuod pa nang imong giingon dili unta mi ing ana kadaghan nahurot na unta mi...daghana oh youth ra gani na sa pampanga samot na sa tibuok kalibutan...

Quote Originally Posted by Hellblazer 2.1 View Post
    for me, i think the most educational book of all time is a Playboy Magazine. it's got everything on it. it even has religion on it. the worship of women! hahaahahaahaha!
    sir Hell, ayaw ana oi. bata pa raba ko.

Quote Originally Posted by Pein View Post
    fugitive na kung fugitive wala mi pakialam ana...ug wala na lagi mutuo anang inyong chismis lagi...gusto kag proof?

YouTube - KKTK international thanksgiving

kung tinuod pa nang imong giingon dili unta mi ing ana kadaghan nahurot na unta mi...daghana oh youth ra gani na sa pampanga samot na sa tibuok kalibutan...
    not surprised. all you people are delusional. basin pud wa na sila kahibaw sa mga binuhatan ni Eli sa Pinas, samot na wa sila kahibaw nga international fugitive na si Eli. hahaha...

nya talawan gyud na si ELI kay ngano mu dagan man siya sa balaod?

kung dili siya guilty, dapat dili siya mu likay sa balaod.

not surprised. all you people are delusional. basin pud wa na sila kahibaw sa mga binuhatan ni Eli sa Pinas, samot na wa sila kahibaw nga international fugitive na si Eli. hahaha...
    kahibaw man sila sa balita, pero dili lang sila mutuo kay nakaila sila ni bro eli...

kung tinuod pa lagi nang imong giingon edi dili na unta mi managhan nahurot na unta mi...tan awa ang video diba pirting daghana namo ug nisamot pa jud mig panaghan ron...meaning wa epek nang imong fugitive nga giingon...

nya talawan gyud na si ELI kay ngano mu dagan man siya sa balaod?

kung dili siya guilty, dapat dili siya mu likay sa balaod.
    wala man siya mudagan. masulsulan lang sa mga INC ang justice system nato. si Gloria baya ang gi endorse nga presidente sa mga INC last election maong dako ug utang kabubut on si Gloria. unsay gamit sa pagpabilin nga kahibaw gud si bro eli dili siya mudaog kay impluwensyado sa INC ang gobyerno.

paghuwat after election kung ang sunod nga presidente dili gikan sa endorsement sa INC muuli si bro eli...

Quote Originally Posted by Pein View Post
    kahibaw man sila sa balita, pero dili lang sila mutuo kay nakaila sila ni bro eli...

kung tinuod pa lagi nang imong giingon edi dili na unta mi managhan nahurot na unta mi...tan awa ang video diba pirting daghana namo ug nisamot pa jud mig panaghan ron...meaning wa epek nang imong fugitive nga giingon...
    bai dili tima-ilhan ang number sa mga taw nga ni-apil sa simbahan ni ELI. just because daghan siya ug mga members, dili pasabot nga dili siya guilty. the fact lang nga international fugitive siya karon nagpasabot lang nga guilty diay siya. kay ngano mu dagan man siya sa balaod? hahaha

bai dili tima-ilhan ang number sa mga taw nga ni-apil sa simbahan ni ELI. just because daghan siya ug mga members, dili pasabot nga dili siya guilty. the fact lang nga international fugitive siya karon nagpasabot lang nga guilty diay siya. kay ngano mu dagan man siya sa balaod? hahaha
    usa bitaw na sa timailhan nga wala nay mutuo anang imong chismis. kay kung tinuod pa jud nang imong giingon, sa kadaghan sa mga pandaut ni bro eli hagbay na unta ming natumpag...pero nganong daghan paman lagi ang nangapil sa amo bisan pag sa kadaghan sa controversy? nagpasabot lang dili mutuo ang mga tawo ana...

sir Hell, ayaw ana oi. bata pa raba ko.
    sige, FHM na lang.

11.    Advertisement

Page 10 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast