Page 2 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 11 to 20 of 104

basin CPR lang to...

Quote Originally Posted by RainDrizzle07 View Post
    Awwww... mao na dha..ang ako ra jud ma conclude ani bro kay normal ra jud sa lalaki ang mo flirt unya naa ra na sa babae ug magpadala..

dli diay pd na "normal ra sa girl ang mo flirt unya naa ras lalaki ug magpadala"? btaw.. unfair au ni xa nga statement bro.. sa akoa lang sad nah..

hehehe...on the other hand, mao na reason nano dli ko molapas sa ako alcohol limit,kay wla pa jud ko kasuway na hubog ko..so wla ko kbaw ug unsa ako mabuhat when I am hubog nah.. ^_^ I do not want to embarrass myself..mao ng wla pa sad ko nagpalabi sad ug hnubog jud...
    Rain yes Nature gyud nis laki ang mo flirt, kung ang babaye man gud na part medyo hugaw tan-awon. sa flow sa sexuality sa tawo man gud ang nag dala sa control ang baye man.. walay mahimo ang laki kung ang babaye dilimo sugot GET GET AW?!!!

@babypaupau

ganahan ko sa term atong panitan dah.. hahaha...

Quote Originally Posted by tophat View Post
    basin CPR lang to...
    madahan CPR jud.. @_@

@babypaupau

ganahan ko sa term atong panitan dah.. hahaha...

madahan CPR jud.. @_@
    Complicated Personal Relations gud...CPR hahahaha

ipaligis sila sa truck. kana dako nga truck. or diba ipakaon sila sa shark.

Seriously, dili siguro ko katingog, then sibat daun. Sakita pud ana nga scene oist.

Quote Originally Posted by PerfectPitch View Post
    Rain yes Nature gyud nis laki ang mo flirt, kung ang babaye man gud na part medyo hugaw tan-awon. sa flow sa sexuality sa tawo man gud ang nag dala sa control ang baye man.. walay mahimo ang laki kung ang babaye dilimo sugot GET GET AW?!!!
    bro, both genders do flirt..although some are just in perfect pitch to do so...hehehe.

Quote Originally Posted by tophat View Post
    bro, both genders do flirt..although some are just in perfect pitch to do so...hehehe.
    nahaha i know bro naa lng ko gi explain diha na part ug ngano

Awwww... mao na dha..ang ako ra jud ma conclude ani bro kay normal ra jud sa lalaki ang mo flirt unya naa ra na sa babae ug magpadala..

dli diay pd na "normal ra sa girl ang mo flirt unya naa ras lalaki ug magpadala"? btaw.. unfair au ni xa nga statement bro.. sa akoa lang sad nah..

hehehe...on the other hand, mao na reason nano dli ko molapas sa ako alcohol limit,kay wla pa jud ko kasuway na hubog ko..so wla ko kbaw ug unsa ako mabuhat when I am hubog nah.. ^_^ I do not want to embarrass myself..mao ng wla pa sad ko nagpalabi sad ug hnubog jud...
    In addition sa katong gi ingon ni PerfectPitch mas dali man gud ma tempted ang laki kay sa girl mao na lisod mka resist ang most boys kay abi palang bayot mi kay di mo sukol. Pero naa ra pud na sa tao kung mo resist or dili.
    Last edited by Ryan747; 12-08-2009 at 03:16 PM.

Quote Originally Posted by PerfectPitch View Post
    Ouch!! you mean ang girl maoy nagdala sa control sa flow sa sexuality?! Ilad man sad neh...
    wla nalang jud diay flow sa sexuality ang lalaki kay ang babae man jud ang nagdala? WTF

Quote Originally Posted by Ryan747 View Post
    In addition sa katong gi ingon ni PerfectPitch mas dali man gud ma tempted ang laki kay sa girl mao na lisod most boys kay mglisod og resist kay abi palang bayot mi kay di mo sukol. Pero naa ra pud na sa tao kung mo resist or dili.
    Frankly speakin I really don't believe in this bullshit na "maglisod og resist kay abi palang bayot mi kay di mo sukol" I mean if kahibalo mo na laki mo,do you really need to prove it? WTF? @_@

maka gubot jud... nahan di ai cya ana hatagan gud nato ana... para way problema...hehehe

Page 2 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast