Originally Posted by
esotericlove
sige nalang bro, he ended na everything.. kaya I have to accept nalang.. Sakit but I have to..He never love me and he never value me kaya ganun.. better nalang mag move on. It will take a long time kasi Love ko sya but I have to. LIsod na mamugos sa tao na dili na nahan nako..I am sure happy sya and mao na importante happy sya sa iya gibuhat, na hurt man ko la naman ko mahimo. I did na my part but wala na jud chance..Dili nalang pod ko dapat mamugos pa nya..anhi ra jud siguro kutob it can never prosper kay wla na man effort ang isa ka side kaya I better let go na din. Everytime naman kasi ma hurt lang ko kung muduol ko kay masakitan ra man ko..Importante happy sya, ana man jud siguro ang life unfair jud, ang tao imo e love easy lang ka pag dump..ouch.. graveh d mahimo dli mag sige ug cry and di ma misirable peru siguro this will pass as stime goes on.. Paninguhaon lang na makalimot kay mao man iya gusto mag kalimotan na mi.. paet jud peru, thats life..salamat ayo ninyo kay it will make me feel better pag maka basa ko inyo mga advise..though pag mag isa nako sa ako room, or anywhere ko basta maka remember ko, can't help it but just cry..mao pod gud na ako mahimo kung ma hurt ko just shed tears kay super ang sakit.. hahays..