Page 44 of 140 FirstFirst ... 344142434445464754 ... LastLast
Results 431 to 440 of 1395

Quote Originally Posted by double_oh_seven3 View Post
    dli mo function ang camera sa ako phone na se w700i.... inig open nako sa hatch ky mo blink lng ang screen... mobalik lng ghpn sa menu.... pm me.... tnx...
    Ang guba ana is camera flex

Quote Originally Posted by jaymount View Post
    samsung omnia i900 sir... mao ba na corrupt? ako man gud gi sulayan ug install ang spb shell trial version ra diay to hinatag man sa ako cuz.. days after ato mao na nahitabo dili na mo on unsaon pag reprogram sir or asa ta pa reprogram ani?
    ingon ana gyud ng mugamit kag installer nga dili trusted, labina kon ang installer nga imo gibutang is buggy, patay gyud ang cellphone ana.

Quote Originally Posted by Faye_24 View Post
    pls help!!!! naa koy problem sa ako cellphone.. murag ang security code nabutangan nko unya nakalimot ko.. everytime i put another simpack on my phone it always ask for security code but when i will put back my current simpack or the one that im currently using it opens the phone.. how to reset the passwords of security codes? one of my simpack already PUK huhuhu... i need your help guys
    ibutang balik ang current sim sa unit dayon i off ang security code (default code is 12345)

Quote Originally Posted by rokboi View Post
    unsay may angay nako buhaton? magpa repair jd ko?
    na explain na nako nimo bro kon unsa problem sa imo unit, depende na sa decision nimo kon mag parepair ka or dili.

Quote Originally Posted by bugztronic View Post
    akong nalibgan sa imo nganu gi pa openline man ninyo nga ang unit ninyo OPEN naman kay makagamit man mo ug laing sim nga wala pa ka patarbaho sa colon..
    akong pangutana bro, nganu ug unsay porpuse nga nagpaopen mo sa unit?

unsa maning DILI OPENLINE? ang DILI OPENLINE mao ning mga celpona nga dili ka magamit sa bisan unsang SIM kay kasagaran ani dili nya i recognize o SIM CARD NOT ACCEPTED/ or INSERT CORRECT SIM...

unsa maning OPENLINE? Mao ni siya nga free network or pwede ka makapaslak sa bisan unsang sim so meaning dili siya lock sa usa ka network....

Basin!!!!!!!!! ang gipasabot nimo nga nagpa openline ka sa colon,,, ang problema sa imo unit is SIGNAL mao nga gi try sab nilag unlock ang imo unit..kay kasagaran sa mga technician basta moingon nga mag pa openline understood nga dili ka kagamit ug laing sim..
    Wala me nag pa open line bro kay open line nato daan
    Ang security code/password ra among ge pa unlock sa colon bro kay nakalimot iya SIs
    wala jud to lain problem bisan unsa na network in terms of cgnal or txteng calling ug uban

Open line jud to na phone kay mapaslakan paman to ug SUN Smart ug GLobe nia naa man sad cgnal before....mao bitaw kato na time paghuman ug unlock sa security code or password nahibulong me na wala naman cgnal sa Smart ug Globe nia amo try insert ug Other Smart ug Globe Sim wala japon....
    nia sa SUN ra naa..mao na convince ko na dili jud hardware murag software to..pero ana cla didto NTC block kuno...hhuhu...I hOpe you Can help bro

@Sir Bugstronic

Pareha me anang Faye_24 ana jud to nahitabo sa phone sauna mao amo gidala sa colon para ma unlock or ma retreive ang password

sir.. unsa problema ani nga cellphone?
    if magcharge ko nga totally drained ang battery or naka off kay dli cya mo charge.. pero if naa pa sulod gamay ang battery dn naka on kay mo charge lagi cya...

thanks in advance.

Quote Originally Posted by MhAkDreamy View Post
    @Sir Bugstronic

Pareha me anang Faye_24 ana jud to nahitabo sa phone sauna mao amo gidala sa colon para ma unlock or ma retreive ang password
    diha man kaha mo sa atubangan sa technician pagsoftware niya para ma retreive ang password.

thnx sa answers...i appreciate it ^_^

good thing na ni offer ka libre nga consultation dri

Wala me nag pa open line bro kay open line nato daan
    Ang security code/password ra among ge pa unlock sa colon bro kay nakalimot iya SIs
    wala jud to lain problem bisan unsa na network in terms of cgnal or txteng calling ug uban

Open line jud to na phone kay mapaslakan paman to ug SUN Smart ug GLobe nia naa man sad cgnal before....mao bitaw kato na time paghuman ug unlock sa security code or password nahibulong me na wala naman cgnal sa Smart ug Globe nia amo try insert ug Other Smart ug Globe Sim wala japon....
    nia sa SUN ra naa..mao na convince ko na dili jud hardware murag software to..pero ana cla didto NTC block kuno...hhuhu...I hOpe you Can help bro
    he he he he sayop ko dah, security diay gipa open nimo ana.....ok kon security ang ang gipa open nimo ana dili gyud na mahitabo nga mawala ang signal sa unit..diha man kaha mo sa atubangan nila pag unlock sa unit nimo...or basin gi ukban ng cellphone ninyo...
    kay kon security unlocking dili mana maapektaran ang signal,
    palihug ko check sa imei ana dial *#06# then ang mugawas nga imei i compared sa luyo sa compartment sa battery kung ni match-up ba siya, ug kung wala mo match-up thats a BIG ?QUESTION MARK naa hukos pukos nahitabo sa imo unit..

ang timailhan nga blocked ang unit mugawas kasagaran ana is SIM CARD REGISTRATION FAILED (BISAN GOOD ANG SIM)

@Sir Bugstronic

Quote Originally Posted by edshark View Post
    sir.. unsa problema ani nga cellphone?
    if magcharge ko nga totally drained ang battery or naka off kay dli cya mo charge.. pero if naa pa sulod gamay ang battery dn naka on kay mo charge lagi cya...

thanks in advance.

unsa nga model brod

ingon ana gyud ng mugamit kag installer nga dili trusted, labina kon ang installer nga imo gibutang is buggy, patay gyud ang cellphone ana.

naa ka mura first aid ani sir para ako ma test kung ma dala pa. kung dili ako nalang ipa reprogram dayon...

he he he he sayop ko dah, security diay gipa open nimo ana.....ok kon security ang ang gipa open nimo ana dili gyud na mahitabo nga mawala ang signal sa unit..diha man kaha mo sa atubangan nila pag unlock sa unit nimo...or basin gi ukban ng cellphone ninyo...
    kay kon security unlocking dili mana maapektaran ang signal,
    palihug ko check sa imei ana dial *#06# then ang mugawas nga imei i compared sa luyo sa compartment sa battery kung ni match-up ba siya, ug kung wala mo match-up thats a BIG ?QUESTION MARK naa hukos pukos nahitabo sa imo unit..

ang timailhan nga blocked ang unit mugawas kasagaran ana is SIM CARD REGISTRATION FAILED (BISAN GOOD ANG SIM)

Mao Jud Bro Sim Card Registration Failed....ug dili sad parehas kato imo ge ingon na IMEI no Sayang au ang phone oist..huhu... Unsa man ika Suggest nimo ane bro para magamit ni cya balik