thanks tanan replies. it made me feel i made the right decision. im sure dili man pud to siya mag basul, i did more than what i should do. i think some people become complacant when the other is stupidly inlove thinking that the other person could not live without them, wrong! well, im sure, not everyday a lover like me (char!) would come his way. daghan kaau ron dili kasaligan, for 5 long years i had been most faithful and loving....gikapoy gani siguro siya sa sobra nako ka loving. lol. kani pic sa ako avatar mao ni amo baby....almost 2 weeks na nga wala niya tawagi, wala pud niya bisitaa...k ra dong...i know you are your worst without me...hehe.

Thanks bear.. for loving me unconditionally.. don't worry guys.. he/she will come.. in time 
why diay? ana ko, wala naman mi nag talk niya for almost 2 weeks, wala na pud na siya nitawag diri, wala na nibisita sa iyang anak, wala kuno mo uli for pila ka days...hmmmm. okay...dili nana nako problema...im sure he is going to mess up his life without me...sure ko...instead nga mag hate ko niya, na luoy ko niya, honestly...ni give up man gani ko nga super love nako siya, unsa na lang ang uban...good luck loy