Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Quote Originally Posted by vahnhelsing View Post
    the future and our ambitions in life... how we will support each other in the future..
    so much fun and lots of realization..
    >mao jud! Provn na nah sa ako nga side.ü

... Up ta, thanks 4 d respnse guys. Hmn hw bwt: do guys crave short & sweet cmpliments?

sa amo kay unsa among na encounter daily sa work, pamilya, future..
    pro usually cya ang cge ug storya ako kay maminaw lang hehehe nya f naa problema share pd ko sa akong ma advice
    mas nindot open mo sa tanan lingaw nga topic, serious nga topic,problematic nga topic, pra ma ila jd nmo imong partner

ganahan mi maminaw katong gilamparo mo sa una, katong gidaug-daug mo pagkabata...katong napandol mo sa dalan bisag walay libaong...katong naka ihi mo sa classroom... mga nun ana, nindot paminawn..

Quote Originally Posted by batang_bronse View Post
    sa amo kay unsa among na encounter daily sa work, pamilya, future..
    pro usually cya ang cge ug storya ako kay maminaw lang hehehe nya f naa problema share pd ko sa akong ma advice
    mas nindot open mo sa tanan lingaw nga topic, serious nga topic,problematic nga topic, pra ma ila jd nmo imong partner
    >>nice ni dah!ü ü up ta ani.ü

Lisud bitaw ni hehehe

ok ra nako magstorya mi about gubat-gubat.patay-patay.mma.boxing.basket.tennis.football..hahaha..p wede sd mi maghisgot about history.

pero naa sad panahon magstorya mi about namo ra..ug sa mga taw sa amoang palibot..usahay mag storya sad mi mahitungod sa panghitabo sa amoang isig ka pamilya,sa mga problema sa trabaho ug skwelahan..

magstorya sad mi about sa amoang mga pets...hehehe

ang laki juy mangitag topic, malingaw ang mga baye istoryahan about the unknown ug womens topic
    me spawn

C.I.A. ronz_rodz's Avatar
    Blog Entries
    1
    usually sa akong experience during my stay abroad.. among kaagi as friends kay friend man nako before akong misis then nauyab pud.. akong mga kaagi pag hi school labi na sa mga kabuang...

10.    Advertisement

Page 2 of 2 FirstFirst 12