Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

bro, e-report/ipa blotter na sa pulis. ky nakasulay na ako sis pero lahi iya situation sa imo.. ang iya ky ni plete ako sis ug 6pesos pero gibalibaran sa driver ky kulang daw then gipangayoan sa ako sis og tarepa ang driver pero walay ikahatag ang driver.. kabalo ka unsa gibuhat sa driver nga boang? iya gilabay ang sinsilyo sa gawas ug gipakanaug ako sis.. mao to iya jud gi-report sa pulis station ug gidakop ang pulis diha sa my pusok.. mao na priso jud ang tabaghak.. mas maau imo jud na e-report...

C.I.A. rockrhyan1982's Avatar
    Blog Entries
    2
    the passenger should be the 1 to choose where, which way to go..sayop na cya ani.

second..taxi meters starts prior to passengers loading..but depende ra sa passenger if mosugot sya sa sabot..

third..arrogant taxi driver must be reported..if you happened to ride in SM or ayala, hatagan mog gamay nga papel stating future complaints..

make 2 copies of your report bro, for taxi operator and LTFRB..your gf will be ur witness.goodluck!

C.I.A. ronz_rodz's Avatar
    Blog Entries
    1
    ipatawag na sa citom bro para way kalutsan sa iyang pangilad...

Quote Originally Posted by BruinBoy View Post
    highland and scorpions usa ra dba?
    mura airland taxi ug scorpion akong nahibaw-an bro... dili ang highland... not sure though... heheh

naay uban taxi drivers bro abusado kaayo labi na if tan-aw nila madali-dali ra ang pasahero... basin tan-aw niya buotan ra au imong gf nya kaya rang ilaron mao to iya gibuhat... mogara man jud na sila labi na if ting uwan kay kusog man ang sakay sa taxi ana... bantay lang jud ta ani pirmi... for me kinahanglan jud na nimo i report ni bobby nalzaro on board... hehehe...

sus bro e report na...ako sad na biktima ko anang abusado nga mga taxi driver...

kadlawon toh kuyog ako ate ba paingon me jones, dire me ni agi sa wireless lusot sa panagdait mabolo padulong ayala para duol lang...sus ang driver abe nako buotan kay kuan kaau ug nawong tikasan man diay nga daku! kabantay ko sa meter kusog kaau mu patak karon didto name sa wireless ang iyang kamot iyang gitabon sa meter sus kay pagabot namu crossing sa mabolo to ayala gikuha niya ang iyang kamot sus kay ang patak 112.50 na bitaw, na shock gud ko sa walay pagduha-duha ako dayun gisita, ingon dayun siya guba daw ang iyang meter...akong giingnan nganu ni pugos man ka dagan nga guba man diay na...ngayo sorry ang okoy ingon siya adjust nalang daw sa plete inig abot ako ra jud gihatagan ug 50, akong giingnan unsa man kuwang? ana man pud siya sakto raman ma'am, sorry jud...amew jud toh, wala lang jud nako makuha ang ngalan sa taxi ug plate number kay ngit-ngit kaau kadlawun paman gud toh mga alas tres...

i reklamo lang jud na bro kay naa man uban ang mga driver maoy abusado wala jud kasayuran ang mga taxi operator ana ba...para sad matagam gyud tong driver nga kapal!

8.    Advertisement

Page 2 of 2 FirstFirst 12