Lami kaayo ang Liempo ni Bebot oi! Present jud na taga adto namug Balamban! Naka tilaw nako sa Balamban Liempo kanang sa Dhara's Tapsilogan dapit. Lami pud oi!
ni palit ko ganina sa mabolo. pagfirst agi namo gi ingan ko na adto lang palit sa usp branch kay wala pay luto. after 30 mins ni balik mi gikan sm coz ganhan jud ko mo taste. i think naa to ang owner dd2. yup lami jud. as in lami jud. sulit jud pagbalik namo dd2. better than lechon. dli kaayo tambok.
ok lng.........nmalit mi ganina ky na intriga pd ko sa lasa. ok lng jd.......nothing special.
pre ordered 4 orders at mabolo for yesterday night. Had it picked up, mixed it with some other pinoy food. Almost wiped out ang liempo pag serve sa saturday night gimmick. And everybody said compared to the other liempos, winner.
Lami jud.. grabeh.. try ni nako..
Kanang sa upon naka suway namo lami sad kuno?
Thanks Guyz!
Our Mandaue Branch will be officially opened Today! We are Located @ Hi-Way Mandaue, In-Between Rose Pharmacy and Royal Christian College c/o Jolly Ant Eatery! For Orders/Inquiries/Reservations Kindly Call or Text Me @ 09226205921 Thank You! God Bless!