Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 55

Quote Originally Posted by ierolennail View Post
    kuyawa sad ana na style sis oie..hahaha
    ing ani jud kasagaran sis labi na batan on pa.. kay from his story bnata rman gud kaau ang ways sa grl so maybe young pa ang ang gurl kay if mature enough pa ni ang gurl wla ta ni dir si TS karn ngayo help mature people talk out everything, no matter how painful it is...

Quote Originally Posted by coolguyiam20 View Post
    ahhaha..pagwapohai d.i ni ron..ahhaah..
    bcn unsa pong gwapoha pud..bcn magtalikod ra gwapo..ahhaha..
    ingon ana d.i ka maitoots??ehehhe
    unsa pman d ay lain? heheheh mao gni na ngita bikil kay nkakita tngli na gwapo bsan mag atubang pa hahaha
    medyo pd gamay kay gwapo man au ako crush hehehe nga c CE

i give all my time nya..even work ko then skol pa gyud naa gyud ko time...but it feels like kuwang pa gyud akong ihatag niya..nahan niya na mustay pako even gabie na kaayo...maldita gyud siya naturally..dali au siya mingawon nko..i know na inlove au siya nko..but too much man gd...murag obsess au siya nko...

Quote Originally Posted by maitoots View Post
    ing ani jud kasagaran sis labi na batan on pa.. kay from his story bnata rman gud kaau ang ways sa grl so maybe young pa ang ang gurl kay if mature enough pa ni ang gurl wla ta ni dir si TS karn ngayo help mature people talk out everything, no matter how painful it is...

mao sad btaw sis noh...hmmmm...you got a point...

C.I.A. dKyOrt22's Avatar
    Blog Entries
    1
    pasagdi lng xa bro..
    i mean, kung mag-minaldita cya.. ayaw lng kasuko.. dawata lng..
    sabta lng cya.. kung love gyud nimu cya.. imu na buhaton..
    storya-e unsa imu gibati sa iyang binuhatan nimu..

Quote Originally Posted by idolpunk View Post
    i give all my time nya..even work ko then skol pa gyud naa gyud ko time...but it feels like kuwang pa gyud akong ihatag niya..nahan niya na mustay pako even gabie na kaayo...maldita gyud siya naturally..dali au siya mingawon nko..i know na inlove au siya nko..but too much man gd...murag obsess au siya nko...
    paet. di sad nuon sakto if both mo dili pareha og gusto. mas nice na nga pareha jud mo gusto unta. if mao na iya gusto, and ganahan ka, wala untay problema. nya d man ka ganahan og ingana,. Preha-preha me sa imong uyab. Gusto kog dikit permi, kung pwde live-in nalang. Dili mana obsess, love lang jud ka kaayo niya. Hatag nalang og space, og dili paka gusto sa iyang gusto, sultie sya, and if kaya niya madawat, aw padayun mo. If di niya kaya madawat, ingna sad sya nga "maybe im not the right guy for you". CHAR!!!

unsa pman d ay lain? heheheh mao gni na ngita bikil kay nkakita tngli na gwapo bsan mag atubang pa hahaha
    medyo pd gamay kay gwapo man au ako crush hehehe nga c CE
    kinsa mn ng crush nmo maitoots bah??
    isulti nlng na oi..eheheh..hilig jud ka wafo dah..ehehe

bro bata paka noh??d lgi ka kasabot sa batasan sa girl??
    namaraig ra mn na oi..kaw jud..dli cguro ka sweet sau gf..

TAKE NOTE: mas maguwang pa akong uyab kaysa nko...she is 3 yrs older than me...I cant understand why ingani sya...everytime na mg-away mi d nko siya tagdon...for me we are in the same office and contento nko na mgkita mi everyday...ang iya is that naa gyud mi time sa usag usa..well in fact naa man gyud...less lang kay busy man ko sa skol nya inig uli nko gabie na kaayo...1

TAKE NOTE: mas maguwang pa akong uyab kaysa nko...she is 3 yrs older than me...I cant understand why ingani sya...everytime na mg-away mi d nko siya tagdon...for me we are in the same office and contento nko na mgkita mi everyday...ang iya is that naa gyud mi time sa usag usa..well in fact naa man gyud...less lang kay busy man ko sa skol nya inig uli nko gabie na kaayo...1

plain and simple brod.. imo gf dli pa na cya mature enough to be n a relationship. usahay man gud wla sa edad ang maturity sa taw. ingna gud na let's be civil and let's talk things over. sulti if dli nka kay dli nsad ko

11.    Advertisement

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast