Page 10 of 21 FirstFirst ... 7891011121320 ... LastLast
Results 91 to 100 of 210

basin laki gyud na tinuod nya concern lng au niya.. naa man gyud na palusot mga laki..

pro if duda gyud ka babae ihatag nlang dri sa amo mga istoryan pra amo ispam ug txt hehe

waaaaa... kumpyans jud.... bilin jud ka sa byahe....

hehehe....kong unsa gani...aw mao jd na...

Quote Originally Posted by jimmy128 View Post
    hmmmm.. nag bulag ko sa akong gf before kay hadlok ko na balsan??
    Quote Originally Posted by jimmy128 View Post

dont really get pero..

before nka binoang ko ug uyab, but ofcorz nka realize ko right away na sayop to akong gi buhat..

so the following relationships i had were very tarong na tarong na jud.. pero you know na na what goes around comes around.. gi binoangan ko.. pero ang girl nag angkon.. i got what i deserved.. pero i never ended a relationship because of something that happened to me in the past

huhuh lageeh faetz... ghapon gae kai aq gmention ia clasm8 na samokan (chales)

den muana daun xa d man xa unli.. aq ta 2 gtry og tawag gahpon pero d man m2bag oyy.. huhu i really dont know what to do..

Quote Originally Posted by Arshen View Post
    hehehe....kong unsa gani...aw mao jd na...

ayaw tawn..

Quote Originally Posted by elvandesantos View Post
    basin laki gyud na tinuod nya concern lng au niya.. naa man gyud na palusot mga laki..

pro if duda gyud ka babae ihatag nlang dri sa amo mga istoryan pra amo ispam ug txt hehe

kuya aq naman gtawgan gahapon di xa m2bag....

Quote Originally Posted by ladygreen View Post
    Girly its a matter of choice...i only pretend to be expert at this but m not...we all not expert jud,maski kinsa isoga muhilak jud na noh! you're not alone my dear! kaya lagi na nimu...tell me nya sa result ha? whether its good or bad

atee ... aq gtwagan gahapon di man mutubag... ambot oyy

nagtok naman pod mi gabie.. ana xa d daw xa ana ka bastos para mangbbae.. pero wa q mumuention ane nga problemha..

mao sakto ni cxa miga...may pa kuhaon na nimo ang number sa iya ka txt ,kung babay na cxa akoy txt ana...bcn kami pa mag uyab ana..hehehe

miss...pwde ko mo ask sa imo sala niya?

kung ok ra nmo...unsa na nga sekret nmo...

i.pm lng kung mauwaw ka...

thnx...

Quote Originally Posted by parts View Post
    miss...pwde ko mo ask sa imo sala niya?
    Quote Originally Posted by parts View Post

kung ok ra nmo...unsa na nga sekret nmo...

i.pm lng kung mauwaw ka...

thnx...

aq sala ??
    is niadto qg autoshop with a boy friend den tagay2 den nahubog man q naktog q pagmata naq nagakakiss2 nami den we end up at his haus pero wa jud mi mag ka sexual intercourse.... kiss rjud gtry niya pero d man q di nakuu hubog a2..mao 2 xa.. den after a2.. mura naq naibog sa guy.. naa pod 2 xay gf pero pdung na2 cla buwwag mao 2.. tskkk... share lang kuu aq bitaw sala.... pero wa na run,,,, wa nq a2 aq friend .....

kai aq man gud uyab kai buotan ... way bisyo..dili laagan .. kaprove q ana oii kai ia papa manawag basta magkyug mi eventhough 7pm pa ??!! dba ?? ideal man boutan ,, intelligent,, talented,, taas gud looking basta mao 2 .. den he ends up wid me.. murag makonxenxa q.. hahay...

Page 10 of 21 FirstFirst ... 7891011121320 ... LastLast