Originally Posted by
gripo1983

Originally Posted by
dark_rott

Originally Posted by
gripo1983
more or less #2 akong feeling, kay kadaghanan sa akong nakit-an nga post is about purebred dogs...wla gani kaayo mixed breed although naa..pero askal..wala jud. wa pa sad ko nakakita og tao nagpahambog sa iyang askal hehehehe
Nahisgot baya ning Askal under Pet Discussions, kung imo gyud kay-kayon ang thread....it should be under "native dogs" if my memory serves me right. Kung manotice nato sa Buy and Sell Section nga wala gyud Askal naka post - LOL, wala gyud baya'y mobayad nor price an Askal - unless si Xavier(kanang smart doggie ni Jun - na feature ni siya sa ABS-CBN shows na ang gi-baligya!).
I agree with Celtic.....kung true blooded pet lover ka - dili na naka makakita kung unsa klase, itsura, diin gikan ang doggie! Love your pets, love a loyal companion!

okay, i stand corrected, nahisgot man diay ang askal bwahaha wa ko kakita. pero fact remains, wlay tao magbaligya sa ilang askal. wla sa'y mopalit.. Y? kay gidiscriminate jud ang askal. correct me if i am wrong.
Bitaw naai kai point, infact tinood nga walay nagkainterest nga ibaligya or paliton ang Native Dog, maybe because, we are used to simply giving them out (ipanghatag sa wlay kasubo!). Sige kai naokay naman gyud ni, ako suwayan presyohan ang Askal Pups, unya tan-awon nako kung naa ba gyud mopalit (maayo ning based on first hand/personal experience.....will update you :mrgreen

...give me few months, e-try nako breed ako lovely native dog

kung dili gani mahalin, pwede nako ipa-adopt nimo tanan pups?

, Noelle