ayaw na lang i sell imu account... balik nalang duwa... hehehe
ayaw na lang i sell imu account... balik nalang duwa... hehehe
hmmm i think its about time to merge this topic ..
ALONE:Hated and Punished
busy na ko work bro, no time na gyud.
aw mao diay... hehehe... pero if you can find time... try mu lang... hehehe
gadula kog pRose...pero sa Sirius server ko..
muse lvldi na nako imention kay mauwaw ko. and tataas na kau inyong lvll...bag-o lng ko ngdula just 3 months ago! pnglingaw lng after reviewing. pero niundang ko kadyot but be back by march kasi tapos na exam by then.
like ko tlga ang pRose...ito lng OL game na nilaro ko and i stick with it.![]()
pinkchair... transfer ka nalang sa Polaris... me and my friends will help you out... promise... ge nah...![]()
pinkclair po ako....si pink "panther" clair.....hhihihih
after march 8 pako mobalik ug dula sa ROSE....medyo busy karon na time...exam kc!
di tlga ako bumili ng card pra di ako matempt!
ano nga clan mo sa polaris? btw, pede diay mktransfer even if naa nako sa Sirius?
well, wawa nman frens ko sa Sirius. hihihihihih
promise mo yan huh, u'll help me out! kc ung muse ko...nakakainis ang skill! feel ko tlga n my lvl..i'm so mahina!![]()
hmmm... havnt played pROSE for a long time... basin na delete na gani to akong acct... malasa kalimot ko sa password... naa koy Weakling na hawker sa polaris... kapoy na man gud pa level... nya makalipong ang colors...
well I still think iRose was better esp on how ability points wer distributed. hehehe, never tried pRose pa. naa man freestyle gud og O2jam. ahihihi.
ok na kaayo ang pRose karon mga bro, labi na daghan umaabot updates by March and April
3rd planet Eldeon is fast approaching
Sirius server ko Champion, pm me lang kung you need help sa pRose