hello..ask lng ko unsaon pagkahibaw sa specs sa pentium3 na pc..gi hatag rman sa akong cousin sa akong younger brod..i'm thinking bout upgrading it instead of buying a new one kay la pa budget..thanks! any advice would be appreciated..
![]()
hello..ask lng ko unsaon pagkahibaw sa specs sa pentium3 na pc..gi hatag rman sa akong cousin sa akong younger brod..i'm thinking bout upgrading it instead of buying a new one kay la pa budget..thanks! any advice would be appreciated..
![]()
download everest too, it will show informations sa almost tanan nga components nimo
mga bro..thanks sa inyong mga suggestions.. happy jud ko, ako i try ang everest ug sandra..
ma advice nko nmo noh kai buy new one kana mga bag.o ron sama rsd brandnew imu g buy kun mag upgrade ka anang p3 nmo na perti mahala sa mga spare parts ana dn pangitaun sd kaau.much better blgya nlng nmo buy ka bag.o. i think mga 7-8k oki nana pc nana xa.pru la pa monitor.
Post nya dire ang model and brand sa motherboard ha? aron maka suggest mi unsay e upgrade ana. I'm sure AGP na sya running Win98, memory niya PC133, 4Gig~10Gig HD, Slot 1 ang Proc.
Ang ma upgrade nimo ana is.
- Processor PIII gihapon pero higher speed, tag 600Php ra siguro - FASTWIN
- Memory patas.an - istorya.net buy and sell 256MB 300Php
- AGP - istorya.net 500~1.2k Php
- Hardisk - istorya.net 500~1k
Pero suggestion nako, ayaw e upgrade. You can buy PIV dire sa istoya tag 1.5k.
Ang capable anang CPU nimo, surfing, desktop games like text twist, hanggaro, starcraft, diablo, red alert.