Kasuway na.. 1st time. Pero after man to pagkaexam. Kai ako mama nalipat ug tan.aw sq assessment haha. Kahimo promisorry uie LOL xD
Hope na dili ko makapromisorry rung year. Kapui kaau approach sa NSG. Coordinator.
I just pray to God ;p
Kasuway na.. 1st time. Pero after man to pagkaexam. Kai ako mama nalipat ug tan.aw sq assessment haha. Kahimo promisorry uie LOL xD
Hope na dili ko makapromisorry rung year. Kapui kaau approach sa NSG. Coordinator.
I just pray to God ;p

wla pa...gyud ko kasuway anang promissory note
wala man koy promisorry sa ACT kay study-now-pay-never scholar man ko nila weee
ay kasuway diay katong akong gipalit ug load sa tantra ang para bayad hehehe![]()
sa among school dili jud ka ka tke kung wala pa ka kabyad......
pro wala pako kasuway ana...![]()

ako before kasulay ko katong nag kalisod sila ako parents.

kasoway nko oi..kanang mag atobang sa mga ****ing instructor...dugay pa jud au mo perma animal jud....
dn ineg abot pa jud sa classroom late na...mga uc mambaling gawas mo??
sa amu skul, naa my teachers nah ok rah wlay promisory but ako wla pku kasuway mag full payment man gud mi naa pay 10% discount.. ehehehehe..
nah pwerting suwaya nako ani.. kadaghan halos every exam hehe.. kapoi ra ba kaau kay linya paka pa perma sa principal.. highschool pa noon toh.. pag college na..aw bayad na jud to the max

Kasuway sad ko ani pag-college na ko,ky mostly ang
tuition subsidy sa dOst,Finals na musulod sa account so nig semi d jud ma-fully paid..hehehe
pero okay ra man...ky nig abot sa subsidy,ma-fully paid man
part na gyud na sa akong pag study sauna bro... but atleast naka survive ko 2ngod sa promisory note